کد خبر : 35228
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 خرداد 1395 - 17:36
50 بازدید بازدید

طرز تهیه موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم

طرز تهیه موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم

برای پخت موتبک گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید

طرز تهیه موتبک

نحوه درست کردن موتبک,پخت موتبک

موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم

آماده سازی و پخت موتبک : ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه موتبک :

 برنج  ۱ کیلو گرم
گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم
 مرغ در صورتی که گوشت نمی خواهید  به میزان لازم
پیاز ۱۵۰ گرم به اضافه ۱ عدد متوسط
شوید ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین ۱ عدد
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
برگ بو ۳ عدد
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه ته چین دو لایه

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه موتبک :
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، ۱ عدد پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده، برگ بو، چوب دارچین، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد، در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.

در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید، تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.

آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده و پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و ۱/۲ فلفل سیاه را مخلوط کرده و بر روی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.

گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید. برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده و با چاشنی گشنیز میل کنید.

 

منبع : bamacook.com

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn