طرز تهیه موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم
![طرز تهیه موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم طرز تهیه موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo3397.jpg)
برای پخت موتبک گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید
طرز تهیه موتبک
موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم
آماده سازی و پخت موتبک : ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه موتبک :
برنج | ۱ کیلو گرم |
گوشت گوسفندی | ۱ کیلو گرم |
مرغ در صورتی که گوشت نمی خواهید | به میزان لازم |
پیاز | ۱۵۰ گرم به اضافه ۱ عدد متوسط |
شوید | ۲ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱/۲ قاشق مرباخوری |
پودر تخم گشنیز | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
چوب دارچین | ۱ عدد |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
برگ بو | ۳ عدد |
نمک | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه موتبک :
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، ۱ عدد پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده، برگ بو، چوب دارچین، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد، در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.
در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید، تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده و پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و ۱/۲ فلفل سیاه را مخلوط کرده و بر روی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.
گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید. برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده و با چاشنی گشنیز میل کنید.
منبع : bamacook.com
برچسب ها :آموزش آشپزی ، پخت موتبک ، درست کردن موتبک ، سایت آشپزی ، طرز پخت موتبک ، طرز تهیه انواع پلو ، طرز تهیه موتبک ، مواد لازم برای پخت موتبک ، نحوه پخت موتبک ، نحوه درست کردن موتبک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰