کد خبر : 35228
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 خرداد 1395 - 17:36
50 بازدید بازدید

طرز تهیه موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم

طرز تهیه موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم

برای پخت موتبک گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید

طرز تهیه موتبک

نحوه درست کردن موتبک,پخت موتبک

موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم

آماده سازی و پخت موتبک : ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه موتبک :

 برنج  ۱ کیلو گرم
گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم
 مرغ در صورتی که گوشت نمی خواهید  به میزان لازم
پیاز ۱۵۰ گرم به اضافه ۱ عدد متوسط
شوید ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین ۱ عدد
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
برگ بو ۳ عدد
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه کته در پلوپز

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه موتبک :
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، ۱ عدد پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده، برگ بو، چوب دارچین، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد، در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.

در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید، تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.

آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.

طرز تهیه دمی بلغور

برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده و پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و ۱/۲ فلفل سیاه را مخلوط کرده و بر روی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.

گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید. برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده و با چاشنی گشنیز میل کنید.

 

منبع : bamacook.com

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn