خانه / آشپزي / آموزش انواع غذا / آموزش كباب ها / کباب کشمیری با سس مخصوص

کباب کشمیری با سس مخصوص

کباب کشمیری با سس مخصوص

 

طرز تهیه کباب کشمیری,طرز پخت کباب کشمیری با سس مخصوص کباب کشمیری با سس مخصوص

مواد لازم :

 مرغ بدون پوست و استخوان ۵۰۰ گرم
 پودر زیره  ۱ قاشق چایخوری
 فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری
 گراما سالا  ۲ قاشق چایخوری
 پودر زنجبیل  ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده  ۱ حبه
 آبلیمو ۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده ۱۵ گرم

طرز تهیه :
۱٫ مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

۲٫ آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.

دستور تهیه کباب تابه ای مرغ بدون فر

مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :

 فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) ۲ عدد
 پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) ۲ عدد
 آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
 زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
 هل سبز ۲ عدد
 گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای ۵۰۰ گرم
 روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
 زردچوبه  ۱ قاشق چایخوری
 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده ۳۰۰ گرم
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :
۱٫ در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.

۲٫ در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود.  آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.

 

طرز تهیه کباب کوبیده سیخی

منبع : bartarinha.ir

طرز تهیه فیله کباب

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه کباب چوبی لذیذ و خوش طعم

طرز تهیه کباب چوبی لذیذ و خوش طعم

طرز تهیه کباب چوبی یک غذ ای متنوع خانگی است که حتما کودکان شما به آن علاقه دارند. این غذا را در کنار پلو یا نان سنگک و نان هم می توانید، سرو کنید.