طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )
![طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ) طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2390.jpg)
فهرست مطالب۰.۱ طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )۱ کباب کشمیری با سس مخصوص طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ) مواد لازم : برای ۴ نفر پودر زیره نصف ق. چ پودر تخم گشنیز نصف ق. چ سیر ساطوری ۲ حبه پاپریکا یک ق. چ پودر آویشن نصف ق. چ آبلیمو
طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )
مواد لازم : برای ۴ نفر
پودر زیره | نصف ق. چ |
پودر تخم گشنیز | نصف ق. چ |
سیر ساطوری | ۲ حبه |
پاپریکا | یک ق. چ |
پودر آویشن | نصف ق. چ |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
ادویهها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعبهای ۲سانتیمتر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخهای مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعمدهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.
سیخهای کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده میکنید سیخها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد آن را بپزید.
می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
کباب کشمیری با سس مخصوص
برچسب ها :انواع پخت مرغ ، پخت غذاهای اسپانیایی ، پخت غذاهای فرنگی ، پینچیتو مرغ ، درست کردن پینچیتو مرغ ، سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ) ، طرز تهیه غذا با مرغ ، طرز تهیه کباب اسپانیایی ، مجله سرگرمی اسکیمو ، مواد لازم برای پینچیتو مرغ ، نحوه پخت پینچیتو مرغ ، نحوه درست کردن پینچیتو مرغ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰