خانه / آشپزي / آموزش انواع غذا / آموزش كباب ها / طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

 

طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )


نحوه درست کردن پینچیتو مرغ, پینچیتو مرغ

مواد لازم : برای ۴ نفر

 پودر زیره نصف ق. چ
 پودر تخم گشنیز  نصف ق. چ
 سیر ساطوری  ۲ حبه
 پاپریکا  یک  ق. چ
 پودر آویشن  نصف  ق. چ
 آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
 روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
 سینه مرغ  ۵۰۰ گرم
 نمک و فلفل به مقدار لازم

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های  ۲سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

یک کباب خوش طعم با نکات زیر

سیخ‌های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 

کباب کشمیری با سس مخصوص

طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی
به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه کباب چوبی لذیذ و خوش طعم

طرز تهیه کباب چوبی لذیذ و خوش طعم

طرز تهیه کباب چوبی یک غذ ای متنوع خانگی است که حتما کودکان شما به آن علاقه دارند. این غذا را در کنار پلو یا نان سنگک و نان هم می توانید، سرو کنید.