طرز تهیه فیله کباب
![طرز تهیه فیله کباب طرز تهیه فیله کباب](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2412.jpg)
فهرست مطالب۱ طرز تهیه فیله کباب۱.۱ خوراک گوشت و جو طرز تهیه فیله کباب مواد لازم : فیله گوسفندی ۳۰۰ گرم فلفل سیاه نیم کوب ۱ قاشق سوپخوری سس سویا ۲ قاشق غذاخوری پیاز ساطوری متوسط ۲ عدد روغن زیتون نصف پیمانه فلفل تازه کبابی به مقدار لازم مجله سر گرمی اسکیمو: طرز
فهرست مطالب
طرز تهیه فیله کباب
مواد لازم :
فیله گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
فلفل سیاه نیم کوب | ۱ قاشق سوپخوری |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز ساطوری متوسط | ۲ عدد |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
فلفل تازه کبابی | به مقدار لازم |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
۱٫ ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
۲٫ فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.
۳٫ نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.
خوراک گوشت و جو
منبع : bartarinha.ir
برچسب ها :پخت انواع کباب ، سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، طرز پخت فیله کباب ، طرز تهیه انواع کباب ، طرز تهیه فیله کباب ، طرز تهیه کباب فیله ، طرز تهیه کباب های خانگی ، فیله کباب ، کباب فیله ، کباب های مخصوص پیک نیک ، مجله سرگرمی اسکیمو ، مواد لازم برای کباب فیله ، نحوه پخت فیله کبابی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰