تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 - 11:15
25 بازدید
کد خبر : 32987

طرز تهیه فیله کباب

طرز تهیه فیله کباب

فهرست مطالب۱ طرز تهیه فیله کباب۱.۱ خوراک گوشت و جو   طرز تهیه فیله کباب   مواد لازم :  فیله گوسفندی ۳۰۰ گرم  فلفل سیاه نیم کوب  ۱ قاشق سوپخوری  سس سویا ۲ قاشق غذاخوری  پیاز ساطوری متوسط ۲ عدد  روغن زیتون  نصف پیمانه  فلفل تازه کبابی به مقدار لازم مجله سر گرمی اسکیمو: طرز

 

طرز تهیه فیله کباب

 

طرز تهیه کباب فیله,نحوه پخت فیله کبابی آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ پخت انواع کباب٬ سایت اسکیمو٬ سایت آشپزی٬ طرز پخت فیله کباب٬ طرز تهیه انواع کباب٬ طرز تهیه فیله کباب٬ طرز تهیه کباب فیله٬ طرز تهیه کباب های خانگی٬ فیله کباب٬ کباب فیله٬ کباب های مخصوص پیک نیک٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای کباب فیله٬ نحوه پخت فیله کبابی

مواد لازم :

 فیله گوسفندی ۳۰۰ گرم
 فلفل سیاه نیم کوب  ۱ قاشق سوپخوری
 سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
 پیاز ساطوری متوسط ۲ عدد
 روغن زیتون  نصف پیمانه
 فلفل تازه کبابی به مقدار لازم

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
۱٫ ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

کباب موهامورا (غذای لبنانی)

۲٫ فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.

۳٫ نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.

خوراک گوشت و جو

منبع : bartarinha.ir

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آشپزی

تازه ها

33

گل و گیاه