طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی
![طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2438.jpg)
طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی مواد لازم برای ۴ نفر : مرغ ۲کیلوگرم پیاز ۲عدد سیر ۲ حبه نمک و فلفل به میزان لازم ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده) ۱ونیم قاشق چایخوری زعفران (آبکرده و غلیظ) ۱قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۳قاشق سوپخوری کره ۳قاشق سوپخوری آب ۱سوم پیمانه
طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی
مواد لازم برای ۴ نفر :
مرغ | ۲کیلوگرم |
پیاز | ۲عدد |
سیر | ۲ حبه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده) | ۱ونیم قاشق چایخوری |
زعفران (آبکرده و غلیظ) | ۱قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | ۳قاشق سوپخوری |
کره | ۳قاشق سوپخوری |
آب | ۱سوم پیمانه |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را پاک کرده و سپس چربیهای مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.
نمک، فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کرهی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.
پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه کمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.
مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را کم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات:
۱) همیشه چربیهای مازاد مرغ را جدا کنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشک شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل میآورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.
۲) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برشهای نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق میگردد.
۳) در صورت دلخواه میتوانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسمهای گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.
۴) یادآوری مینماید نمک گوشتهای سفید ابتدای طبخ اضافه میگردد.
۵) اگر مقداری زرشک هم سرخ کرده و به سس اضافه کنید خوراک شما خوشمزه تر میشود.
منبع: sooran.com / faranashr.com
برچسب ها :انواع پخت مرغ ، سایت آشپزی ، طرز تهیه مرغ مجلسی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰