کد خبر : 94873
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 خرداد 1403 - 17:51
3 بازدید بازدید

طرز تهیه حریره سیر طعم دهنده متفاوت برای غذاهای مختلف

طرز تهیه حریره سیر طعم دهنده متفاوت برای غذاهای مختلف

طرز تهیه حریره سیر با یک رسپی ساده را می‌توانید در این بخش مطالعه کنید این حریره طعم فوق العاده‌ای داشته و یک چاشنی عالی برای انواع غذا است این حریره ویژه را باید با سیر خشک تهیه کنید

۴۸ / ۱۰۰

سیر یکی از طعم دهنده‌ های خوشمزه و ویژه بوده که در انواع غذا ها استفاده می‌ شود و شما می‌ توانید در این بخش با طرز تهیه حریره سیربرای انواع غذاها آشنا شوید.


تهیه انواعی از ادویه‌ های خانگی و چاشنی‌ های فوق العاده به صورت طبیعی و کاربردی را می‌ توانید در   اسکیمو، مطالعه کنید. طرز تهیه پودر موسیر و پودر گوجه فرنگی با طعم های طبیعی را حتما مطالعه نمایید.

مواد اولیه:

  • سیر: ۵۰۰ گرم
  • نمک: ۱/۲ قاشق  غذاخوری
  • روغن کنجد یا زیتون:  ۱/۲ لیوان

طرز تهیه جریره سیر:

این حریره کاربردی را می‌ توانید در کنار انواعی از غذا استفاده کنید. به ویژه فست فود یا غذا هایی که با گوشت تهیه می‌ شود. عطر و طعم فوق العاده‌ ای خواهد داشت.

 

برای آماده کردن این حریر باید ابتدا سیر تازه تهیه کنید و سیرها را پوست کنید. شما می‌ توانید از سیر تازه یا سیر خشک نیز استفاده کنید. در این ترکیب بهتر است، تا سیر خشک استفاده کنید که زودتر به حریر تبدیل شود. سیرها را که شستید اجازه دهید تا آب اضافی آن کشیده شود و کمی در هوای آزاد خشک شود.

طرز تهیه سس سیب

حالا باید حبه های سیر را به صورت کامل خشک کنید. توجه داشته باشید که حتماً سیر خشک شود در غیر این صورت کپک می‌ زند. سیرها را بعد از اینکه خشک شده درون غذاساز ریخته و به خوبی ترکیب کنید تا خرد شود. در این مرحله از طرز تهیه حریره سیر باید مواد را به خوبی میکس نمایید.

مواد حریره سیر

بهتر است از سیرهای درشت استفاده کنید تا در زمان خرد شدن بهتر ریز شود. بعد از اینکه مواد شما به صورت پوره درآمد با توجه به میزان پوره‌ های سیر به آن نمک اضافه کنید. توجه کنید که خیلی شور نشود فقط باید مواد کمی نمکدار باشد. این چاشنی را می‌ توان در انواع غذا استفاده کنید.

طرز تهیه سس آلفردو

شما می‌ توانیند حریره تهیه شده را درون فریزر نیز قرار دهید. یک شیوه دیگر برای آماده سازی این حریره به جز فریزر کردن آن این است که آن را با روغن تفت دهید. درون تابه مقداری روغن زیتونی روغن کنجد ریخته بهتر تا از روغن گیاهی استفاده کنید و بعد مواد پوره سیر را اضافه کرده و خوب تفت دهید.

توجه کنید که زیر حرارت کم باشد. بعد از سرخ شدن می‌ توانید حریره را به همان شیوه استفاده کنید. همچنین می‌ توانید، زمان دهید تا روغن آن کشیده شود و بعد به خوبی آن را با گوش کوب یا غذاساز پوره کرده این حریر را می‌ توانید درون شیشه دربسته نگهداری کنید و تا مدت‌ها از آن استفاده نمایید.

طرز تهیه حریره سیر

روش دیگری که می‌ توانید برای تهیه این پوره داشته باشید، استفاده از فر است. بعد از اینکه مواد سیر را درون غذاساز خرد کردید، کف سینی به خوبی پهن کرده و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و در این مدت توجه کنید که سیر طلایی نشود.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

تنها خشک شدن آب سیر کافی است. شما می‌ توانید ابتدا سیرها را به صورت درسته خرد کرده به صورت اسلایسی و درون سینی قرار دهید و درون فر بگذارید. بعد از اینکه خشک شد و از دما افتاد آن را درون غذاساز ریخته و کمی نمک اضافه کنید و به خوبی میکس کرده تا پوره یک دست و لطیف داشته باشید.

منبع : آرگا

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۴۸ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

عکس

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn