کد خبر : 91261
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 بهمن 1402 - 9:00
4 بازدید بازدید

طرز تهیه مافین هات داگ محبوب و خوشمزه با دو روش مختلف

طرز تهیه مافین هات داگ محبوب و خوشمزه با دو روش مختلف

مافین ها انتخاب فوق العاده ای برای رقم زدن بهترین خاطرات در یک عصر زیبا و نیز مهمانی و دورهمی هستند که با وجود خوش طعم و شکیل بودن از دستور پخت آسانی برخوردارند. در این مطلب طرز تهیه مافین هات داگ را به دو روش اموزش می دهیم.

۴۸ / ۱۰۰

 

مافین هات داگ از جمله پیش غذاهای خوشمزه با دستور پخت ساده می باشد که خمیر آن را تهیه می کنید و هات داگ داخل خمیر فرو می کنید و درون فر می گذارید تا پخته شود. در برخیاز رسپی های آن از باتر میلک استفاده می شود و در برخی دیگر باتر میلک به کار نمی رود. در این مطلب از  اسکیمو، طرز تهیه مافین هات داگ را آموزش می دهیم.

 

مافین هات داگ هم مانند ساندویچ هات داگ، اشترودل هات داگ، رول استیک و … از گروه پیش غذاها است که می توانید این میان وعده خوش طعم و آسان پخت را به عنوان یک عصرانه به یاد ماندنی و نیز میزبانی زبانزد در مهمانی و دورهمی ها در خانه تهیه نمایید.

 

مواد لازم

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه آرد ذرت
  • ۱ پیمانه ماست
  • یک دوم پیمانه کره (می توانید از روغن جامد هم استفاده کنید)
  • یک دوم پیمانه شکر
  • یک دوم پیمانه جوش شیرین
  • یک دوم پیمانه نمک
  • اندازه نیاز هات داگ (و یا سوسیس)

طرز تهیه مافین هات داگ

ابتدا باید فر را گرم کنید، آن را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا گرم گردد. سپس کره را ذوب کرده و شکر را نیز درون یک ظرف ریخته و ترکیب نمایید. حالا تخم مرغ ها را هم افزوده و بهم بزنید تا ترکیبی یکنواخت به دست آید. و سپس ماست را بیفزایید و بهم بزنید.

حالا در این مرحله آرد، آرد ذرت، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر درون ظرفی با یکدیگر ترکیب نموده و بعدا با کمک قاشقی آن را آرام آرام به مایه مافین افزوده و به خوبی با هم ترکیب نمایید.

طرز تهیه کیک ارده مناسب برای جشن تولد و صبحانه

آموزش طرز تهیه مافین هات داگ به دو روش

سپس درون قالب های مخصوص مافین را به کمک کمی کره و یا روغن جامد چرب نموده و در هر کدام از آنها یک قاشق غذاخوری خمیر مافین ریخته و در وسط آن قطعه ای هات داگ و یا سوسیس قرار دهید.

مراحل پخت مافین هات داگ یک میان وعده فوق العاده

قالب مافین را در فر به مدت ده دقیقه و در صورت نیاز بیشتر بگذارید تا نان ها به خوبی پخته گردند و به رنگ طلایی درآیند. بعد از گذشت این مدت زمان و پخته شدن مافین ها آنها را از فر بیرون آورده و از قالب بیرون بیاورید، مافین ها را می توانید همراه با سس گوجه فرنگی نوش جان نمایید.

دقت کنید که چون بعد از پخته شدن خمیر حجیم می گردد و زیادتر می شود، تمام قالب را با مافین پر نکنید و فقط نیمی از آن را مافین بریزید.

رسپی مافین هات داگ خوش طعم

مواد لازم

  • ۸ عدد هات داگ
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه باترمیلک
  • یک دوم پیمانه کره ذوب شده
  • ۱ دوم پیمانه شکر
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه آرد ذرت
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • کمی جوش شیرین
طرز تهیه‌ی کیک یخچالی

رسپی مافین هات داگ با باترمیلک

ابتدا باید قبل از هرکاری فر را با دمای ۱۸۰ درچجه سانتی گراد گرم نمایید، سپس کره را ذوب کرده و همراه شکر درون ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس دو عدد تخم مرغ را به این مواد افزوده و بهم بزنید. و باترمیلک را نیز به این مخلوط بیفزایید و به خوبی ترکیب کنید.

حالا در این مرحله درون یک ظرف دیگر آرد، آرد ذرت، نمک و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید و در ۲ مرحله به ترکیب به دست آمده اولیه بیفزایید و به خوبی بهم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.

در این مرحله کف قالب را به کمک اسپری مقداری چرب نموده و بعد ۱ قاشق عذاخوری خمیر ذرت در هر یک از قالب ها ریخته و به سراغ آماده کردن هات داگ ها بروید. هات داگ ها را به تکه های ۲ تا ۳ سانتی متری برش زده و در میان هر کدام از خمیرهای درون قالب، یکی از این قطعات هات داگ را بگذارید، توجه داشته باشید که نباید قالب را با خمیر زیادی پر کنید، چون مافین پس از پخته شدن زیادتر می گردد.

مراحل پخت مافین هات داگ یک میان وعده فوق العاده

در مرحله آخر قالب مافین را برای ۸ – ۱۲ دقیقه درون فر بگذارید تا به خوبی پخته و طلایی رنگ گردند. بعد قالب را خارج ساخته و زمان دهید تا به مدت پنج دقیقه حرارتش خارج شده و خنک گردد. بعد هم مافین ها را از قالب جدا نموده و میل نمایید.

یک کیک سریع ، زیبا و لذیذ با بیسکوییت و کره (کیک یخچالی)

نکته :مافین ها برای چند روز قابل نگهداری در یخچال هستند که هر بار پیش از مصرف تقریبا ۲۰ – ۳۰ ثانیه آن را گرم نمایید.

روش تهیه باترملیک برای مافین هات داگ

۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، مقدار کافی شیر مواد لازم باترملیک است. برای تهیه باتر میلک سرکه سفید، آبلیمو را درون لیوانی ریخته و بهم بزنید. به این مخلوط شیر بیفزایید، به طوری که لیوان با شیر پر شود.

یک ربع ساعت زمان دهید تا استراحت نماید و بعد بهم بزنید، مایعی به رنگ سفید و تقریبا غلظت دار به دست می آید که باترمیلک است و می توانید از آن در آشپزی بهره ببرید.

رسپی مافین هات داگ خوشمزه و دوست داشتنی

مافین یک نوع نیمه شیرین و کیکی می باشد که جهت ۱ نفر آماده می گردد، ما جدای از اینکه دو نوع مافین یعنی مافین آمریکایی و مافین انگلیسی داریم، تنوع بالایی از مافین ها یعنی مافین هلو، مافین موزی، مافین پیتزا، مافین ژامبون، مافین کیک و … را دارا هستیم  .

منبع : آرگا

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۴۸ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

عکس

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn