اعتراض سوئد به اعدام حبیب اسیود | جانشین سفیر ایران احضار شد

وزارت امور خارجه سوئد در بیانیهای از احضار جانشین سفیر ایران در این کشور در واکنش به اجرای حکم سرکرده گروهک تروریستی حرکهالنضال حبیب اسیود خبر داد.
وزارت امور خارجه سوئد با انتشار بیانیهای که در وبگاه آن منتشر شده است، اعلام کرد که جانشین سفیر ایران در این کشور را برای اعتراض به اجرای حکم اعدام حبیب فرجالله چعب، ملقب به «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی حرکه النضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در سال ۱۳۹۷ که منجر به شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان شد، احضار کرده است.
در این بیانیه مطرح شد که مراتب «محکومیت شدید» اجرای حکم اعدام به جانشین سفیر اعلام شده است.
حبیب اسیود کیست؟
به گزارش اسکیمو، «حبیب فرجالله چعب» ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی و تجزیه طلب «حرکهالنضال»، چندین عملیات تروریستی را در ایران اجرا و طراحی و از این طریق تعدادی از افراد بیگناه از جمله زنان و کودکان ایرانی را قربانی کرده بود.
حکم اعدام حبیب فرجالله چعب، ملقب به «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی حرکهالنضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در سال ۱۳۹۷ که منجر به شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان شد، صبح امروز ـ شنبه ۱۶ اردیبهشت ـ به اجرا درآمد.
مکنبع:همشهری
برچسب ها :اعدام حبیب اسیود ، ایران و سوئد ، حبیب اسیود ، حبیب فرجالله چعب ، خبر ویژه ، سوئد ، وزارت امور خارجه سوئد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰