مجله سر گرمی اسکیمو:
آبگوشت پلو یک غذای محبوب و اصیل ایرانی بوده که شما می توانید، طعم عالی و خوشمزه ای از آن را تجربه کنید. این غذا مخصوص کاشان است و یکی از انواع پلوهای متنوع می باشد. در این بخش می توانید با طرز تهیه آبگوشت پلو آشنا شوید.
تهیه انواع پلوهای خانگی کار بسیار ساده ای است. شما می توانید در این مطلب ضمن یادگیری پخت آبگوشت پلو، با تهیه پلو ترش و پلو اسفندی آشنا شوید و یک پلوی متنوع خانگی داشته باشید.
مواد لازم
- برنج: ۴ پیمانه
- گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
- لوبیا سفید: یک و نیم پیمانه
- سیب زمینی استانبولی: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۲عدد
- زردچوبه: ۲ قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
- روغن و مک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه آبگوشت پلو عالی
برنج را از قبل شسته و به مدت ۴ ساعت در آب خیس کنید. مقداری نمک به آن اضافه کرده و کنار بگذارید تا خیس بخورد. لوبیاهای سفید را نیز از شب قبل در آب ولرم خیس کنید و تا روز بعد چند مرتبه آب آن را عوض کرده تا نفخ آن از بین برود.
درون یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، باید گوشت ها را داخل آن بیندازید. در صورتی که روی آب را کف گرفته است، آن را بردارید. حالا مقداری فلفل سیاه، زردچوبه و پیاز خرد شده به گوشت اضافه کرده و زمان دهید تا پخته شود.
بعد از یک ساعت باید سیب زمینی های نگینی شده یا استانبولی را به مواد اضافه نمایید. در قابلمه ای جداگانه نیز مقداری آب ریخته و روی شعله بگذارید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، لوبیاها را به آن اضافه نمایید. لوبیا باید به مدت ۳ ساعت در آب بجوشد تا پخته شود. بعد از پخت لوبیاها آن را به قابلمه گوشت اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه آبگوشت پلو باید نمک را اضافه کرده تا غذای شما طعم و مزه بهتری بگیرد. آب روی برنج را خالی کرده و به همراه مقداری زعفران، آب، نمک و روغن درون قابلمه ریخته و به شکل کته ای دم کنید. بعد از دم کشیدن برنج می توانید غذا را در ظرف مورد نظر سرو نمایید.
شما می توانید این نوع پلو را در کنار سالاد شیرازی سرو کنید. طبخ این غذا دارای نکاتی بوده که شما می توانید، بیشتر به آن توجه نمایید. در صورت دلخواه برای خوش طعم تر شدن می توانید از مقداری کره برای این غذا استفاده کنید.
منبع : آرگا