کد خبر : 556
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 آذر 1393 - 17:05
23 بازدید بازدید

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها/آشپزی

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها/آشپزی

  مواد لازم:  مرغ ۱ عدد  پیاز درشت  ۱ عدد دانه انار تازه ۲ پیمانه  رب گوجه فرنگی (اختیاری)  1 قاشق غذاخوری  نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن  به مقدار لازم طرز تهیه : مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا

 

طرز تهیه خورش انار با مرغ, طرز تهیه خورش ناردون


مواد لازم:

 مرغ ۱ عدد
 پیاز درشت  ۱ عدد
دانه انار تازه ۲ پیمانه
 رب گوجه فرنگی (اختیاری)  1 قاشق غذاخوری
 نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن  به مقدار لازم


طرز تهیه :
مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.
پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.


دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.
در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.
در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.

طرز تهیه خورش داوود پاشا


توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.
خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد.
در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

 

منبع : iranian.com.ua

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn