کد خبر : 50229
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 دی 1398 - 11:08
73 بازدید بازدید

میزان اندازه هر کدام از سبزی ها برای درست کردن یک قورمه سبزی خوشمزه

میزان اندازه هر کدام از سبزی ها برای درست کردن یک قورمه سبزی خوشمزه

فهرست مطالب۱ میزان اندازه هر کدام از سبزی ها برای درست کردن یک قورمه سبزی خوشمزه۱.۰.۱ برای نگهداری سبزی های خورشتی بهتر است آن را تفت بدهید میزان اندازه هر کدام از سبزی ها برای درست کردن یک قورمه سبزی خوشمزه  مجله سر گرمی اسکیمو: برای نگهداری سبزی های خورشتی بهتر است آن را تفت

میزان اندازه هر کدام از سبزی ها برای درست کردن یک قورمه سبزی خوشمزه

 مجله سر گرمی اسکیمو:

برای نگهداری سبزی های خورشتی بهتر است آن را تفت بدهید

نکات مهم آشپزی, نحوه پاک کردن سبزی آموزش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلس،طرز تهیه و فوت و فن های خورشت قورمه سبزی, سبزی خورش سبزی،آماده کردن سبزی برای خورش سبزی, سبزی قورمه سبزی چی هست, سبزی قورمه سبزی خوشمزه, سبزی قورمه سبزی خوشمزه،قورمه سبزی نذری, سبزی قورمه سبزی شامل چیست،چگونه سبزی قورمه را سرخ کنیم, سبزی قورمه سبزی شمالی, نحوه آماده کردن سبزی خورش قورمه سبزی, نسبت ترکیب سبزی قورمه سبزی،روش سرخ کردن سبزی قورمه, نسبت سبزی قورمه سبزی،ترکیب سبزی قورمه پاسخی بگذارید

اگر گاهی اوقات از طعم “قورمه سبزی” ای که خودتان پخته اید یا جایی خورده اید خیلی خوشتان آمده باشد و علتش در ترکیب سبزی های آن باشد اما میزان هر کدام از سبزی های این ترکیب را ندانید حتما کلافه می شوید. برای درست کردن یک قورمه سبزی خوشمزه علاوه بر مهارت در آشپزی باید بدانید از هر کدام از سبزی ها چقدر باید در خورشتان بریزید تا طعم خوب آن را حس کنید و این ترکیب را دیگر عوض نکنید.
فرض می کنیم شما می خواهید ۲ کیلوگرم سبزی برای قورمه سبزی تهیه کنید.
۸۰۰ گرم از این ۲ کیلوگرم را تره، ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم را جعفری، ۳۵۰ تا ۴۵۰ گرم را گشنیز و نهایتاً فقط ۵۰ تا ۷۵ گرم را شنبلیله در نظر بگیرید.

طرز تهیه پودر سیر خانگی (نحوه پوست کندن و خشک کردن سیر)

اگر این میزان را به درصد بیان کنیم ۴۰ درصد از سبزی را تره، ۳۵ درصد را جعفری، ۱۸ تا ۲۰ درصد را گشنیز و ۵ تا ۷ درصد را شنبلیله تشکیل می دهد.
البته می توان به این میزان بنابر دلخواه خودتان حدود نیم کیلو برگ چغندر یا اسفناج (بنا به فصل) اضافه کرد. (سبزی تان ۲/۵ کیلو گرم خواهد شد).

این درصد و حتی این ترکیبات در نواحی مختلف گاهی متفاوت است. به طور مثال در شمال کشور از یک نوع سبزی به نام “خلواش” نیز داخل سبزی قورمه استفاده می شود. یا گاهی کنار خلواش مقداری “چوچاق” نیز مخلوط می کنند.
در تبریز مقدار تره و اسفناج بیشتر از حد معمول است که باعث می شود کمی طعم خورش تندتر باشد و نیز مقداری نیز برگ داش کلم (کلم سنگ سفید یا همان کلم قمری) داخل سبزی استفاده می شود و شنبلیله کلا از ترکیب حذف می شود.
و در نواحی مختلف نیز به همین صورت تفاوت هایی هست. ولی معمولا ترکیب سبزی این خورش در تهران به صورتی است که در بالا ذکر شد.

گوجه فرنگی را کباب نکنید!

سبزی ها را بعد از پاک کردن خوب بشویید.
وقتی آب سبزی ها رفت، آن ها را پهن کنید تا خشک شوند. البته نه در حدی که پلاسیده شوند که نتوان آن ها را به خوبی خرد کرد.

سبزی ها را باید ریز خرد کنید. اگر بخواهیم اندازه ای برای آن تعیین کنیم، بین سبزی های آش، پلویی و قورمه سبزی، سبزی خورشتان باید از همه ریزتر باشد.

اکنون باید سبزی ها را تفت دهید. به حفظ خواص سبزی ها اهمیت دهید و فقط سبزی ها را تفت دهید و اجازه دهید بیشتر پخته شوند تا سرخ شده و خشک گردند.
سبزی ها را در هر ظرفی که تفت می دهید به میزان سبزی نسبت به ظرف دقت کنید تا سبزی آب نیندازد و تیره نشود.

سبزی و روغن را همزمان روی حرارت بگذارید و صبر نکنید تا سبزی روی حرارت خشک شود بعد روغن را اضافه کنید. این کار باعث تیره شدن رنگ سبزی و نهایتا خورش خواهد شد. ولی اگر روغن را از ابتدا به خورش اضافه کنید رنگ خورش روشن تر خواهد بود.

راز خوشرنگ شدن لبو هنگام پخت | با این ترفندها لبو را مثل بازاری ها خوش رنگ و لعاب بپزید

زمانی که سبزی ها خنک شدند، برای هر وعده مصرف به صورت جداگانه در کیسه فریزری ریخته و صاف کنید و در فریزر قرار دهید؛ تا برای هر بار مصرف تنها به همان میزان از حالت انجماد خارج شود و بقیه سبزی خواص خود را از دست نداده و مستعد فاسد شدن، نشوند.
نکات و هشدارها
می توانید به جای شنبلیله تازه از یک قاشق سوپخوری سرخالی، شنبلیله خشک استفاده کنید و هنگام خرید سبزی، از خرید شنبلیله صرف نظر کنید، و یا آن را برای استفاده های بعدی خشک کنید.
اگر سبزی را خرد کرده می خرید هنگامی که فروشنده آن ها را در خردکن می ریزد به او میزان ها را گوشزد کنید.

/baelm.net/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn