مجله سر گرمی اسکیمو:کوکوی اسفناج با پنیر
مواد لازم
سیب زمینی ۵۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر موزارلا ۳۵۰ گرم
اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو بشویید و بذارید تا بپزن, بعد اونا رو پوست بگیرید و رنده کنید.
در یک ظرف مناسب, سیب زمینی رنده شده, اسفناج از قبل پخته, تخم مرغ و نیمی از پنیر موزارلا رو مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید و باز اونا رو مخلوط کنید.
حالا ته یک ظرف پیرکس رو کمی چرب کنید, مایه کوکو رو در اون بریزید و روی اونو صاف کنید و مابقی پنیر پیتزا رو روی اون بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بذارید تا بپزه و روی پنیر طلایی بشه.
نکات
- به جای پنیر موزارلا, از پنیر پیتزا هم میتونید استفاده کنید.
- میتونید مواد رو در یک تابه نچسب بریزید و با حرارت خیلی کم روی شعله گاز هم بپزید.
منبع:malachmoloch