کد خبر : 4533
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 بهمن 1393 - 20:07
57 بازدید بازدید

طرز تهیه کوکو اسفناج با پنیر

طرز تهیه کوکو  اسفناج با پنیر

مجله سر گرمی اسکیمو:کوکوی اسفناج با پنیر مواد لازم سیب زمینی ۵۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد پنیر موزارلا ۳۵۰ گرم اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم نمک و فلفل و روغن به میزان لازم   طرز تهیه سیب زمینی ها رو بشویید و بذارید تا بپزن, بعد اونا رو پوست بگیرید و رنده کنید. در

مجله سر گرمی اسکیمو:کوکوی اسفناج با پنیر

مواد لازم
سیب زمینی ۵۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر موزارلا ۳۵۰ گرم
اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

 

کوکوی اسفناج با پنیر

طرز تهیه
سیب زمینی ها رو بشویید و بذارید تا بپزن, بعد اونا رو پوست بگیرید و رنده کنید.
در یک ظرف مناسب, سیب زمینی رنده شده, اسفناج از قبل پخته, تخم مرغ و نیمی از پنیر موزارلا رو مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید و باز اونا رو مخلوط کنید.
حالا ته یک ظرف پیرکس رو کمی چرب کنید, مایه کوکو رو در اون بریزید و روی اونو صاف کنید و مابقی پنیر پیتزا رو روی اون بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بذارید تا بپزه و روی پنیر طلایی بشه.

“کوکو لپه”، غذایی بسیار راحت و لذیذ برای روزهای پر مشغله

‬نکات

  • به جای پنیر موزارلا, از پنیر پیتزا هم میتونید استفاده کنید.
  • میتونید مواد رو در یک تابه نچسب بریزید و با حرارت خیلی کم روی شعله گاز هم بپزید.

 

منبع:malachmoloch

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn