طرز تهیه ساندویچ پیتزا

0 minutes, 2 seconds Read
مجله سر گرمی اسکیمو:ساندویچ پیتزا

من عاشق ساندویچ هستم حالا هر طعمی باشه ولی اینو که درست کردم خیلی خوشم اومد

البته دیگه قدیمی شده و همه بلدن اماااااااااااااااااااااا

میزان مواد بازهم به اندازه دلخواه هست دعوا نکنید منو هاااااا خو من عشقی درست کردم دیگه

هر چی هم دوست دارید میتونید اضافه کنید مثلا ذرت/سوسیس و……

مواد لازم:

نان ساندویچی

کالباس

پنیر پیتزا

فلفل دلمه ای/کمی گوشت گوجه فرنگی

قارچ/کره

آویشن/روغن زیتون/سس کچاپ

طرز تهیه:

اول قارچ خرد شده رو با کمی کره تف داده تا آبش کشیده شود

حالا نان ساندویچی(با هر سایزوهر شکلی که بود)برش داده مطابق عکس

  طرز تهیه کراکر پنیر چدار

ولی یک طرف برش ندهید…..اگر احتیاجی بود کمی مغز نان را جدا کنید

حالا با کمی روغن زیتون سطح نون رو چرب کنید وسس کچاپ مالیده من هات سس هم زدم

میتونید دوطرفش رو سس بمالید

بعد کالباس درسته رو چیده بعد قارچ وگوجه وفلفل دلمه ای وروش رو پر پنیر

بریزید (هرکی پنیر دوسته میتونه اول کار هم پنیر زیر کالباسها بذاره وباز لایه آخر هم پنیر بذاره

که من حتما دفعه بعد همین کار رو میکنم……حالا آویشن پاشیده و نان رو

لای فویل و در فر با درجه ۲۰۰ سانتی گراد ۱۰-۱۵ دقیقه

  بیسکویت فنجانی گوشتی

بعد برش داده ونوش جااااااااااااان کرده

 

 

 

 

 

منبع:malachmoloch

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *