کد خبر : 3766
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 - 16:19
21 بازدید بازدید

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

فهرست مطالب۱ مجله سر گرمی اسکیمو:خورش آلو اسفناج۲ مواد لازم۳ طرز تهیه۴ نکته مجله سر گرمی اسکیمو:خورش آلو اسفناج مواد لازم آلو بخارا ۳۰۰ گرم           مغز ران گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم           پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد           روغن‏ مایع به

مجله سر گرمی اسکیمو:خورش آلو اسفناج

مواد لازم

آلو بخارا ۳۰۰ گرم

 

 

 

 

 

مغز ران گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم

 

 

 

 

 

پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد

 

 

 

 

 

روغن‏ مایع به مقدار لازم

 

 

 

 

 

استاک سفید گوساله (رقیق) ۷ پیمانه(۱۴۰۰میلی‏ لیتر)

 

 

 

 

 

زعفران المان تکنیک ۱ قاشق سوپ‏خوری

 

 

 

 

 

برگ اسفناج (پاک و درشت خردشده) ۷۰۰ گرم

 

 

 

 

 

شکر (نرم و دانه ‏ریز) یک چهارم پیمانه(۳۸گرم)

 

 

 

 

 

آب ‏لیموترش یک چهارم پیمانه(۴۰ میلی‏ لیتر)

 

 

 

 

 

فلفل سیاه (پودرشده) و نمک به مقدار لازم

 

 

 

 

 

چوب دارچین ۲ تکه

 

 

پخت یک قیمه نذرى خوشمزه

 

 

 

آرد گندم (الک‏شده) ۱ قاشق سوپ‏خوری

 

 

 

 

 

استاک سفید گوساله (غلیظ) ۱ پیمانه (۲۰۰ میلی‏لیتر)

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه

۱٫ آلو بخارا را به‏مدت یک ساعت در یک پیمانه آب خیس کنید؛
۲٫ گوشت را به‏مدت دو دقیقه در ظرفی حاوی آبِ جوش بیندازید تا سفید شود، سپس آن را آبکش کرده و خرد کنید؛
۳٫ پیاز را در قابلمه‏ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا آبِ آن کشیده شود؛
۴٫ چهار پیمانه از استاک رقیق را به گوشت افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. زمانی‏که جوش آمد، زعفران را اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید تا گوشت به‏مدت سه ساعت بپزد؛
۵٫ در قابلمه‏ای دیگر، اسفناج را روی حرارت ملایم قرار دهید، زمانی‏که آبِ آن تبخیر شد، مقداری روغن مایع به آن افزوده و تفت دهید؛
۶٫ اسفناج تفت‏داده‏‏شده را در اوایل پختِ گوشت، به آن بیفزایید، سپس شکر، آب‏لیموترش، بقیه استاک رقیق، نمک و فلفل سیاه را در نیمه پخت به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد؛
۷٫ در ۳۰ دقیقه آخر پختِ خورش، چوب دارچین و آلو را به همراه آبِ آن، به آن اضافه کنید؛
۸٫ آرد را در تابه‏ای حاوی روغن، تفت دهید تا طلایی‏رنگ شود، سپس استاک غلیظ را به آن اضافه کرده و در ۱۰ دقیقه آخر پخت خورش، به آن اضافه کنید؛
۹٫ پس از پخت کامل خورش، چوب دارچین را خارج کرده و خورش را در ظرف موردنظر بریزید و به ‏همراه چلو سرو کنید.

آموزش خورشت آلو اسفناج

 

 

نکته

•مقدار شکر و آب‏لیموترش را می‏‏توانید نسبت به ذائقه‏تان کم یا زیاد کنید؛ اما آب‏لیموترش را حذف نکنید، زیرا به جذب آهن اسفناج کمک می‏کند.
•سفیدکردن گوشت باعث می‏شود برش‏های آن یکدست شده و در هنگام پخت، تغییر فرم ندهد. همچنین موجب می‏شود، شیره گوشت در آن باقی بماند و گوشت طعم بهتری پیدا کند.
•خورش را با حرارت بسیار ملایم بپزید تا ویتامین‏های آن حفظ شده و کلاژن گوشت آزاد شود. حرارت ملایم، علاوه بر حفظ ریزمغذی‏ها، تأثیر بسزایی در طعم غذا خواهد داشت.
•هنگام خرید اسفناج، برگ‏های لطیف و تازه آن را انتخاب کنید؛ برگ‏های درشت و تیره‏رنگ، رنگ زیبایی به خورش نمی‏دهد، همچنین اسفناج را باید در اندازه‏های چهار سانتی‏متری خرد کنید، در صورتی‏که اسفناج ریزتر خرد شود، خورش لعاب نمی‏اندازد و اسفناج له و بدشکل می‏شود.
•پودر دارچین رنگ خورش را تیره می‏کند، اما چوب دارچین فقط عطر خوش دارچین را به خورش داده و موجب تغییررنگ آن نمی‏شود.
•اندازه اسفناج برمبنای پاک‏‏شده آن است که مقدار پاک‏نشده آن ۸۵۰ گرم است.

طرز تهیه خورش واویشکا ( غذایی گیلانی )

منبع:http://www.sanazsania.ir

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn