خورش آلو اسفناج
![خورش آلو اسفناج خورش آلو اسفناج](https://www.skimo.ir/wp-content/themes/sarir/images/no-thumbnail2.jpg)
فهرست مطالب۱ مجله سر گرمی اسکیمو:خورش آلو اسفناج۲ مواد لازم۳ طرز تهیه۴ نکته مجله سر گرمی اسکیمو:خورش آلو اسفناج مواد لازم آلو بخارا ۳۰۰ گرم مغز ران گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد روغن مایع به
مجله سر گرمی اسکیمو:خورش آلو اسفناج
مواد لازم
طرز تهیه
۱٫ آلو بخارا را بهمدت یک ساعت در یک پیمانه آب خیس کنید؛
۲٫ گوشت را بهمدت دو دقیقه در ظرفی حاوی آبِ جوش بیندازید تا سفید شود، سپس آن را آبکش کرده و خرد کنید؛
۳٫ پیاز را در قابلمهای حاوی روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا آبِ آن کشیده شود؛
۴٫ چهار پیمانه از استاک رقیق را به گوشت افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. زمانیکه جوش آمد، زعفران را اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید تا گوشت بهمدت سه ساعت بپزد؛
۵٫ در قابلمهای دیگر، اسفناج را روی حرارت ملایم قرار دهید، زمانیکه آبِ آن تبخیر شد، مقداری روغن مایع به آن افزوده و تفت دهید؛
۶٫ اسفناج تفتدادهشده را در اوایل پختِ گوشت، به آن بیفزایید، سپس شکر، آبلیموترش، بقیه استاک رقیق، نمک و فلفل سیاه را در نیمه پخت به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد؛
۷٫ در ۳۰ دقیقه آخر پختِ خورش، چوب دارچین و آلو را به همراه آبِ آن، به آن اضافه کنید؛
۸٫ آرد را در تابهای حاوی روغن، تفت دهید تا طلاییرنگ شود، سپس استاک غلیظ را به آن اضافه کرده و در ۱۰ دقیقه آخر پخت خورش، به آن اضافه کنید؛
۹٫ پس از پخت کامل خورش، چوب دارچین را خارج کرده و خورش را در ظرف موردنظر بریزید و به همراه چلو سرو کنید.
نکته
•مقدار شکر و آبلیموترش را میتوانید نسبت به ذائقهتان کم یا زیاد کنید؛ اما آبلیموترش را حذف نکنید، زیرا به جذب آهن اسفناج کمک میکند.
•سفیدکردن گوشت باعث میشود برشهای آن یکدست شده و در هنگام پخت، تغییر فرم ندهد. همچنین موجب میشود، شیره گوشت در آن باقی بماند و گوشت طعم بهتری پیدا کند.
•خورش را با حرارت بسیار ملایم بپزید تا ویتامینهای آن حفظ شده و کلاژن گوشت آزاد شود. حرارت ملایم، علاوه بر حفظ ریزمغذیها، تأثیر بسزایی در طعم غذا خواهد داشت.
•هنگام خرید اسفناج، برگهای لطیف و تازه آن را انتخاب کنید؛ برگهای درشت و تیرهرنگ، رنگ زیبایی به خورش نمیدهد، همچنین اسفناج را باید در اندازههای چهار سانتیمتری خرد کنید، در صورتیکه اسفناج ریزتر خرد شود، خورش لعاب نمیاندازد و اسفناج له و بدشکل میشود.
•پودر دارچین رنگ خورش را تیره میکند، اما چوب دارچین فقط عطر خوش دارچین را به خورش داده و موجب تغییررنگ آن نمیشود.
•اندازه اسفناج برمبنای پاکشده آن است که مقدار پاکنشده آن ۸۵۰ گرم است.
منبع:http://www.sanazsania.ir
برچسب ها :انواع خورش ، سايت آشپزي ، سايت اسكيمو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰