خانه / آشپزي / انواع پلو وچلو / طرز تهیه کرفس پلو

طرز تهیه کرفس پلو

طرز تهیه کرفس پلو

کرفس پلو,پخت کرفس پلو

مواد لازم برای چهار نفر :

برنج  ۴ پیمانه
 کرفس پاک کرده ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده  ۳۰۰ گرم
 پیاز رنده شده  ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
ادویه، نمک و فلــفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پودر لیــمو عمانی ۱ قاشق مرباخوری
کره محلی ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
گوشت چرخ ‌کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می‌نماییم. گوشت‌ها را از تابه در آورده و کرفس‌ را افزوده و تفت می‌دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه‌ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می‌دهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش می‌نماییم.

طرز تهیه دمی بلغور

از کرفس و گوشت لابه‌لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می‌پاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم می‌کنیم.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه آبگوشت پلو غذای محبوب و لذیذ کاشان

در این بخش می توانید با طرز تهیه آبگوشت پلو که یک غذای متنوع کاشانی است، آشنا می شوید. این پلو با گوشت گوسفندی، لوبیا و برنج تهیه می شود. طعم این پلو بسیار متفاوت است.