خانه / آشپزي / آموزش انواع غذا / طرز تهیه پای استیک و موسیر

طرز تهیه پای استیک و موسیر

https://www.skimo.ir

طرز تهیه پای استیک و موسیر

 

طرز درست کردن پای استیک و موسیر ,پای استیک و موسیر

مواد لازم پای استیک و موسیر برای ۱۲ نفر:

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ‌خوری
کنسرو گوشت مرغ خرد شده ۱۴۰ گرم
 استیک که روی آتش ملایم پخته شده و خرد شده یک کیلوگرم
آرد ساده ۴ قاشق سوپ‌خوری
 سرکه قرمز که با ۲ لیوان آب مخلوط شده باشد ۱۰ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گاو یک‌ویک‌سوم قاشق سوپ‌خوری
آویشن ۴ شاخه
  موسیر تازه ۶۰۰ گرم
ژل زغال‌اخته ۲ قاشق سوپ‌خوری
زرده تخم‌مرغ یک عدد

مجله سر گرمی اسکیمو:
مواد لازم برای رویه خردلی:

 آرد ۳۵۰ گرم
 پودر خردل یک قاشق سوپ‌خوری
کره فریز شده ۲۰۰ گرم
آب سرد ۶ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه پای استیک و موسیر:
۱٫ نصف روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کرده و گوشت مرغ کنسروی را برای چند دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد گوشت‌ها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید. به استیک کمی آرد بپاشید و بعد آن را در همان تابه، سرخ کنید و بعد مرغ‌ها را دوباره به آن اضافه کنید.

۲٫ حالا مخلوط آب و سرکه و آویشن را به تابه اضافه کرده و صبر کنید به جوش بیاید. در تابه را طوری بگذارید که یک سانتی‌متر باز باشد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۲ ساعت گوشت‌ها حسابی بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنید و هر وقت احساس کردید سس غذا غلیظ شده، در تابه را کامل بگذارید.

سیب زمینی به شکل گل سرخ

۳٫ فر را با درجه ۲۰۰ سانتی‌گراد گرم کرده، باقی‌مانده روغن زیتون و موسیرها را با هم مخلوط کنید. حالا این مخلوط را روی یک ورق خمیر شیرینی‌پزی پخش کرده و برای ۴۵ دقیقه در فر بپزید تا خمیر نرم شده و به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید.

۴٫ حالا آرد و خردل را در یک کاسه بزرگ ریخته، کره فریز شده را با آن مخلوط کنید. آب سرد را هم در این مخلوط بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. روی خمیر را با یک تکه نایلون پوشانده و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی

۵٫ موسیرهای کباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط کرده و به آن ادویه اضافه کنید. بعد مخلوط را به یک ظرف ۲ لیتری مخصوص پای منتقل کنید. درجه فر را به ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد برسانید.

۶٫ حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم‌مرغ را با کمی نمک بزنید و بعد آن را با یک قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای ۳۰‌دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو کنید.

استیک با سس پونه و سرکه

نکته: بهتر است محتویات داخل پای را از یک روز قبل آماده کنید تا در طول شب خنک شود.

 

منبع : مجله سیب سبز

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

یکی از پرطرفدارترین پیش غذاها در تمام دنیا سیب زمینی تنوری است. سیب زمینی تنوری را می‌توان با انواع سس و دیپ‌ها سرو کرد. در این مطلب با طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر آشنا می‌شوید.