کد خبر : 33618
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 خرداد 1395 - 18:01
25 بازدید بازدید

طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی

طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی

طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی آماده سازی :۳۰ دقیقه پخت :۳۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت ۸  عدد پیاز  متوسط ۱ عدد سیر ۳ حبه تخم مرغ    ۱  عدد  پودر سوخاری ۲  قاشق غذا خوری

طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی

بادمجان گوشتی کبابی,طرز درست کردن بادمجان گوشتی کبابی

آماده سازی :۳۰ دقیقه
پخت :۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای ۴ نفر:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت ۸  عدد
پیاز  متوسط ۱ عدد
سیر ۳ حبه
تخم مرغ    ۱  عدد
 پودر سوخاری ۲  قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
جعفری خورد شده ۲  قاشق غذا خوری

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی:
بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم.

بال مرغ کبابی به سبک آسیایی

سپس کنار گذاشته تا خنک شود.

مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم.

سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد.

سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم.

در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید.

منبع :beryooni.com

طرز تهیه کباب ترخون

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn