کد خبر : 33556
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 خرداد 1395 - 14:01
48 بازدید بازدید

طرز تهیه ی مربای شاتوت

طرز تهیه ی مربای شاتوت

فهرست مطالب۱ طرز تهیه ی مربای شاتوت۲ طرز تهیه ترشی توت۳ ترشی توت و آلوچه۴ طرز تهیه ی مربای شاتوت طرز تهیه ی مربای شاتوت مواد اولیه : شاتوت یک کیلوگرم شکر دو کیلوگرم وانیل نصف قاشق مرباخوری مجله سر گرمی اسکیمو:طرز تهیه: شاتوت و شکر را به صورت لایه لایه در ظرف لعابی می‌‌ریزیم

طرز تهیه ی مربای شاتوت

آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ ترشی٬ توت٬ سایت اسکیمو٬ شاتوت٬ طرز تهیه ترشی توت٬ طرز تهیه ی مربای شاتوت٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مربای
مواد اولیه :
شاتوت یک کیلوگرم
شکر دو کیلوگرم
وانیل نصف قاشق مرباخوری
مجله سر گرمی اسکیمو:طرز تهیه:
شاتوت و شکر را به صورت لایه لایه در ظرف لعابی می‌‌ریزیم و ۲۴ ساعت در یخچال قرار می‌‌دهیم تا شاتوت آب بیندازد.
در مربای شاتوت آب نمی‌‌ریزیم. شاتوت را روی حرارت ملایم قرار می‌‌دهیم تا بجوشد بعد از جوشیدن باید مواظب باشیم تا شربت آن سر نرود. حرارت را کم می‌‌کنیم تا ۱۵ دقیقه بجوشد و بعد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت می‌‌داریم.

طرز تهیه ترشی ریحان و بادمجان چاشنی عالی و خوش طعم
sooran

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn