کد خبر : 33556
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 خرداد 1395 - 14:01
48 بازدید بازدید
طرز تهیه ی مربای شاتوت
![طرز تهیه ی مربای شاتوت طرز تهیه ی مربای شاتوت](https://www.sooran.com/learn/cooking/image-cooking/%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%8A-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%AA.jpg)
فهرست مطالب۱ طرز تهیه ی مربای شاتوت۲ طرز تهیه ترشی توت۳ ترشی توت و آلوچه۴ طرز تهیه ی مربای شاتوت طرز تهیه ی مربای شاتوت مواد اولیه : شاتوت یک کیلوگرم شکر دو کیلوگرم وانیل نصف قاشق مرباخوری مجله سر گرمی اسکیمو:طرز تهیه: شاتوت و شکر را به صورت لایه لایه در ظرف لعابی میریزیم
طرز تهیه ی مربای شاتوت
![طرز تهیه ی مربای شاتوت 2 آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ ترشی٬ توت٬ سایت اسکیمو٬ شاتوت٬ طرز تهیه ترشی توت٬ طرز تهیه ی مربای شاتوت٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مربای](https://www.sooran.com/learn/cooking/image-cooking/%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%8A-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%AA.jpg)
شاتوت یک کیلوگرم
شکر دو کیلوگرم
وانیل نصف قاشق مرباخوری
مجله سر گرمی اسکیمو:طرز تهیه:
شاتوت و شکر را به صورت لایه لایه در ظرف لعابی میریزیم و ۲۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا شاتوت آب بیندازد.
در مربای شاتوت آب نمیریزیم. شاتوت را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بجوشد بعد از جوشیدن باید مواظب باشیم تا شربت آن سر نرود. حرارت را کم میکنیم تا ۱۵ دقیقه بجوشد و بعد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت میداریم.
شاتوت و شکر را به صورت لایه لایه در ظرف لعابی میریزیم و ۲۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا شاتوت آب بیندازد.
در مربای شاتوت آب نمیریزیم. شاتوت را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بجوشد بعد از جوشیدن باید مواظب باشیم تا شربت آن سر نرود. حرارت را کم میکنیم تا ۱۵ دقیقه بجوشد و بعد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت میداریم.
sooran
برچسب ها :ترشی ، توت ، سايت اسكيمو ، شاتوت ، طرز تهیه ترشی توت ، طرز تهیه ی مربای شاتوت ، مجله سرگرمی اسکیمو ، مربای
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰