خانه / آشپزي / آموزش انواع مربا وترشيجات / طرز تهیه ی مربای شاتوت

طرز تهیه ی مربای شاتوت

طرز تهیه ی مربای شاتوت

آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ ترشی٬ توت٬ سایت اسکیمو٬ شاتوت٬ طرز تهیه ترشی توت٬ طرز تهیه ی مربای شاتوت٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مربای
مواد اولیه :
شاتوت یک کیلوگرم
شکر دو کیلوگرم
وانیل نصف قاشق مرباخوری
مجله سر گرمی اسکیمو:طرز تهیه:
شاتوت و شکر را به صورت لایه لایه در ظرف لعابی می‌‌ریزیم و ۲۴ ساعت در یخچال قرار می‌‌دهیم تا شاتوت آب بیندازد.
در مربای شاتوت آب نمی‌‌ریزیم. شاتوت را روی حرارت ملایم قرار می‌‌دهیم تا بجوشد بعد از جوشیدن باید مواظب باشیم تا شربت آن سر نرود. حرارت را کم می‌‌کنیم تا ۱۵ دقیقه بجوشد و بعد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت می‌‌داریم.

پوست نارنج خود را دور نریزید/ طرز تهیه مربای پوست نارنج
sooran

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه کمپوت گوجه سبز خوش طعم و خوشمزه در خانه

طرز تهیه کمپوت گوجه سبز خوش طعم و خوشمزه در خانه

شما علاقه مندان به تهیه انواعی از میان وعده ها می توانید با طرز تهیه کمپوت گوجه سبز آشنا شوید. این کمپوت فوق العاده خوشمزه و عالی بوده که می توانید در این بخش تهیه کنید.