طرز تهیه ترشی توت:

مجله سر گرمی اسکیمو:

*نکته: برای درست کردن ترشی توت باید از توتهایی که صورتی پر رنگ و یا قرمز روشن هستند استفاده کنید
میتونید ترشی توت رو بصورت ترشی مخلوط هم درست کنید که در این صورت رنگ ترشی کمی قرمز رنگ میشه ولی خیلی خیلی خوش طعم

بعد از شستن توتها چنانچه تمایل داشتید که ترشی مخلوط درست کنید بقیه مواد رو هم خورد میکنید و همزمان با توت در ظرفی ریخته و به مقدار مساوی آب و سرکه اضافه میکنید +نمک و ادویه ترشی(گلپر و جوز هندی و سیاه دونه) و بعد از اینکه به قول معروف یک قل زد اجاق رو خاموش میکنیم و در ظرف درب بسته ایی نگه میداریم بعد از یک یا دو روز هم آماده میشه

ز تهیه ترشی توت آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ ترشی٬ ترشی توت٬ ترشی شاتوت٬ توت٬ سایت اسکیمو٬ شاتوت٬ طرز تهیه ترشی٬ طرز تهیه ترشی توت٬ مجله سرگرمی اسکیمو