طرز تهیه ترشی توت:
*نکته: برای درست کردن ترشی توت باید از توتهایی که صورتی پر رنگ و یا قرمز روشن هستند استفاده کنید
میتونید ترشی توت رو بصورت ترشی مخلوط هم درست کنید که در این صورت رنگ ترشی کمی قرمز رنگ میشه ولی خیلی خیلی خوش طعمبعد از شستن توتها چنانچه تمایل داشتید که ترشی مخلوط درست کنید بقیه مواد رو هم خورد میکنید و همزمان با توت در ظرفی ریخته و به مقدار مساوی آب و سرکه اضافه میکنید +نمک و ادویه ترشی(گلپر و جوز هندی و سیاه دونه) و بعد از اینکه به قول معروف یک قل زد اجاق رو خاموش میکنیم و در ظرف درب بسته ایی نگه میداریم بعد از یک یا دو روز هم آماده میشه
کد خبر : 33555
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 خرداد 1395 - 13:51
1,522 بازدید بازدید
طرز تهیه ترشی توت
![طرز تهیه ترشی توت طرز تهیه ترشی توت](https://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20140417094455_.jpg)
فهرست مطالب۰.۱ ترشی توت-ترشی شاتوت۱ طرز تهیه ترشی توت۲ ترشی توت و آلوچه۳ طرز تهیه ی مربای شاتوت ترشی توت-ترشی شاتوت طرز تهیه ترشی توت: مجله سر گرمی اسکیمو: *نکته: برای درست کردن ترشی توت باید از توتهایی که صورتی پر رنگ و یا قرمز روشن هستند استفاده کنید میتونید ترشی توت رو بصورت ترشی
ترشی توت-ترشی شاتوت
یه مدل دیگه آب و سرکه به اندازه مساوی بجوشونید خنک که شد تو شیشه ای که با توت و کمی نمک و ادویه ترشی پر شده بریزید، اینو ده روز تا دو هفته بعد باید میل کنید
برچسب ها :ترشی ، ترشی توت ، ترشی شاتوت ، توت ، درست کردن ترشی توت ، سايت اسكيمو ، شاتوت ، طرز تهیه ترشی ، طرز تهیه ترشی توت ، مجله سرگرمی اسکیمو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰