نوشیدنی چهار فصل
![نوشیدنی چهار فصل نوشیدنی چهار فصل](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2597.jpg)
فهرست مطالب۰.۱ نوشیدنی چهار فصل۱ طرز تهیه شربتی خوش طعم با هندوانه۲ آموزش تهیه ۲ نوشیدنی خنک ویژه ماه رمضان۳ روش تهیه فالوده شیرازی با رشته های چینی نوشیدنی چهار فصل مجله سر گرمی اسکیمو: مخلوطی از میوه، بستنی، ماست و شیر نوشیدنی مقوی و سالمی است که برای همه افراد مناسب است، بنابراین
فهرست مطالب
نوشیدنی چهار فصل
مخلوطی از میوه، بستنی، ماست و شیر نوشیدنی مقوی و سالمی است که برای همه افراد مناسب است، بنابراین در این روزهای گرم باقیمانده از تابستان امسال میتوانید با تهیه این نوشیدنی خاص، مهمانی سالم و سادهای داشته باشید. این نوشیدنی برای بچهها بسیار مفید و سالم است؛ به ویژه برای بچههایی که زیر بار خوردن میوه و شیر نمیروند.
مواد لازم :
موز | یک عدد |
توت فرنگی | ۳۰ عدد |
شاتوت | ۱۰۰ گرم |
کیوی | سه عدد |
انبه | دو عدد |
آناناس | نصف یک میوه متوسط |
سیب | سه عدد |
دارچین | به میزان دلخواه |
ماست | یک بسته نیم کیلویی |
شیر | یک لیتر |
بستنی | نیم کیلوگرم |
روش تهیه:
۱٫ به رنگ لیوانها توجه کنید. هر یک از آنها رنگ خاصی دارند بنابراین مواد اولیه آنها متفاوت است. در اینجا فقط دستور کلی تهیه رنگ بنفش و سفید آن را توضیح میدهیم. برای تهیه بقیه رنگها هم همین طور عمل کنید.همه شاتوتها و ۱۰ عدد توتفرنگی را داخل کاسه بریزید و آن را با همزن کاملا هم بزنید. دانههای آن را جدا نکنید.
۲٫ سپس بستنی و ماست را اضافه کنید و بازهم آن را با همزن بزنید. پس از آن بسته به میزان غلظتی که دوست دارید به آن شیر اضافه کرده و دوباره با همزن هم بزنید. نوشیدنی بنفش شما آماده است. برای تهیه نوشیدنی سفیدرنگ، سیبها را پوست بکنید. آن را چهار قاچ کرده و پس از جدا کردن هسته، آن را داخل کاسه گذاشته و با همزن آن را هم بزنید. سپس بستنی، ماست و دارچین را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید. درنهایت کمی شیر اضافه کرده و بار دیگر مواد را هم بزنید. تزئینات روی هر لیوان بستگی به سلیقه خودتان دارد. تنوع رنگ و طعم این لیوانها برای مهمانیهای بزرگ نکته مهمی بوده و نشانگر سلیقه شماست.
نظر متخصص تغذیه چیست؟
لیوان های فیبری
همه میوههایی که انتخاب شدهاند حاوی فیبر هستند، اگرچه میزان آنها متفاوت است. علاوه براینکه بعضی از آنها حاوی ویژگیهای اختصاصی هستند، به همین دلیل با خوردن هر یک علاوه بر دریافت فیبر، املاح و ویتامینهای ضروری را نیز دریافت خواهید کرد؛ برای مثال موز حاوی پتاسیم، کیوی، توتفرنگی و شاتوت حاوی ویتامین C، سیب حاوی منیزیم و انبه حاوی منگنز است. شیر، ماست و بستنی هم که سرشار از پروتئین و کلسیم هستند.
نظر متخصص طب سنتی چیست؟
انبه، میوهای برای گرما
ظاهر این میوه خاص است و خاصتر از آن، هسته داخل میوه است! این میوه زاده مناطق گرمسیری است اما سروکلهاش در کشور ما هم پیدا شده است. طعم این میوه شیرین و طبع آن گرم و خشک است بنابراین اگر مزاجتان سرد یا سرد و تر است این میوه را فراموش نکنید. انبه کمی دیرهضم است اما نوشیدنی انبهای که توضیح دادیم را میتوانید به عنوان یک وعده غذایی نیز درنظر بگیرید و فراموش نکنید که برگ، پوست، ساقه و ریشه نارس آن خاصیت درمانی دارد.
منبع : مجله سیب سبز / bartarinha.ir
طرز تهیه شربتی خوش طعم با هندوانه
آموزش تهیه ۲ نوشیدنی خنک ویژه ماه رمضان
روش تهیه فالوده شیرازی با رشته های چینی
برچسب ها :روش تهیه نوشیدنی های چهارفصل ، سایت آشپزی ، طرز تهیه نوشیدنی با انبه ، طرز تهیه نوشیدنی های چهار فصل ، مواد لازم برای نوشیدنی های چهار فصل ، نوشیدنی چهار فصل ، نوشیدنی های مقوی ، نوشیدنی های همه فصول
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰