خانه / آشپزي / انواع سوپ و آش / طرز تهیه آش گشنیز
آش گشنیز برای سرماخوردگی بسیار مفید است .

طرز تهیه آش گشنیز

 

طرز تهیه آش گشنیز

طرز تهیه آش گشنیز,نحوه پخت آش گشنیز	آش سرماخوردگی٬ آموزش آشپزی٬ پخت آش مخصوص سرماخوردگی٬ خواص آش گشنیز٬ سایت آشپزی٬ طرز تهیه آش گشنیز٬ طرز تهیه انواع آش٬ مواد لازم برای آش گشنیز٬ نحوه پخت آش گشنیز٬ نکاتی برای پخت آش

 

 

آماده سازی : ۴۵ دقیقه  

پخت : ۲۰ دقیقه  

 

مواد لازم جهت تهیه آش گشنیز برای ۲ نفر :

 برنج ۱/۲ پیمانه
عدس   ۱/۴ پیمانه
 زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
هویج رنده شده ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گشنیز ۳۵۰ گرم

مجله سر گرمی اسکیمو:

طرز تهیه :

برنج و عدس را یک ساعت خیساندم و بعد گذاشتم روی گاز و پیاز را هم خرد کردم و به آن اضافه کردم.

طرز تهیه شله ماش ( غذای محلی شهرستان درود-لرستان)

 

با آب قلم و نمک و زردچوبه و فلفل گذاشتم تا چند جوش که زد و برنج پخت هویج رنده شده و گشنیز خردشده را هم اضافه کردم بعد از ۲۰ دقیقه که جا افتاد با آب لیمو میل شد. جای شما سبز .

 

آش گشنیز برای سرماخوردگی مفید است، من بعضی وقتها به آش گشنیز کوفته قلقلی هم اضافه میکنم.

 

* یک نکته در آش گشنیز اینکه حتما بعد از پختن برنج گشنیز اضافه شود انشاالله درست کنید و خوشتان بیاید .

طرز تهیه آش بادمجان آش سنتی کرمانشاه

 

منبع : beryooni.com

طرز تهیه سوپ ذرت زمستانی

سوپ مرغ با چیپس تورتیلا

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه سوپ خوش طعم

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه سوپ چیزبرگر آمریکایی

  طرز تهیه سوپ چیزبرگر آمریکایی   آماده سازی و پخت : ۴۵ دقیقه مواد ...