طرز تهیه خورش ماهی
![طرز تهیه خورش ماهی طرز تهیه خورش ماهی](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2218.jpg)
فهرست مطالب۰.۱ طرز تهیه خورش ماهی۱ طرز تهیه شور ماهی پلو۲ طرز تهیه استیک آبدار ، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی! طرز تهیه خورش ماهی مناسب فصل : همه فصول آماده سازی : ۳۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه خورش ماهی برای ۴ نفر : پیاز ۲ عدد رب
فهرست مطالب
طرز تهیه خورش ماهی
مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه خورش ماهی برای ۴ نفر :
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مربا خوری |
ادویه | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
ماهی متوسط | ۴ عدد |
رب خرما | ۱/۴ لیوان |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه خورش ماهی :
پیاز درشت نگین شده را سرخ میکنیم یک قاشق مربا خورى رب گوجه فرنگى و ادویه اضافه میکنیم وتفت میدهیم.
سپس دو عدد گوجه فرنگى رنده یا ریز شده را به ان اضافه میکنیم میگذاریم کمى آبش جمع شود.
مثل املت که جا افتاد، چهار تکه ماهى متوسط سرخ شده را اضافه میکنیم بعد از یک جوش نصف استکان رب خرما اضافه میکنیم.
با شعله کم ده دقیقه که جوش آید و جا افتاد با برنج نوش جان کنید…
نکته تهیه خورش ماهی:
میتوان بجاى ماهى از فیله مرغ هم استفاده شود.
منبع : beryooni.com
طرز تهیه شور ماهی پلو
طرز تهیه استیک آبدار ، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
برچسب ها :پخت انواع غذا با ماهی ، خورش ماهی ، درست کردن خورش با ماهی ، درست کردن خورش ماهی ، سایت آشپزی ، طبخ ماهی ، طرز پخت خورش ماهی ، طرز تهیه انواع خورش ، نحوه پخت خورش ماهی ، نحوه درست کردن خورش ماهی ، نحوه طبخ ماهی ، نکاتی برای پخت ماهی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰