خانه / آشپزي / اموزش غذا های دریایی / طرز تهیه خورش ماهی

طرز تهیه خورش ماهی

 

طرز تهیه خورش ماهی

طرز پخت خورش ماهی, درست کردن خورش با ماهی طرز تهیه خورش ماهی  آموزش آشپزی٬ پخت انواع غذا با ماهی٬ خورش ماهی٬ درست کردن خورش با ماهی٬ درست کردن خورش ماهی٬ سایت آشپزی٬ طبخ ماهی٬ طرز پخت خورش ماهی٬ طرز تهیه انواع خورش٬ نحوه پخت خورش ماهی٬ نحوه درست کردن خورش ماهی٬ نحوه طبخ ماهی٬ نکاتی برای پخت ماهی

مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه خورش ماهی برای ۴ نفر :

 

 پیاز ۲ عدد
 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
 ادویه به میزان لازم
 گوجه فرنگی  ۲ عدد
 ماهی متوسط ۴ عدد
 رب خرما ۱/۴ لیوان

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه خورش ماهی :
پیاز درشت نگین شده را سرخ میکنیم یک قاشق مربا خورى رب گوجه فرنگى و ادویه اضافه میکنیم وتفت میدهیم.

سپس دو عدد گوجه فرنگى رنده یا ریز شده را به ان اضافه میکنیم میگذاریم کمى آبش جمع شود.

طرز تهیه ماهی سالمون با انبه و آووکادو

مثل املت که جا افتاد، چهار تکه ماهى متوسط سرخ شده را اضافه میکنیم بعد از یک جوش نصف استکان رب خرما اضافه میکنیم.
با شعله کم ده دقیقه که جوش آید و جا افتاد با برنج نوش جان کنید…

نکته تهیه خورش ماهی:
میتوان بجاى ماهى از فیله مرغ هم استفاده شود.

 

منبع : beryooni.com

طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه استیک آبدار ، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه میگو پلو و سبزیجات یک ناهار دریایی خوشمزه

در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.