خانه / آشپزي / انواع ساندويج / ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

 

ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

 

طرز تهیه ساندویچ ماهی,پخت ساندویچ ماهی

غذایی خوش طعم برای پذیرایی از مادرتان در روز مادر
ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل  و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند.

زمان لازم : ۲۰ دقیقه

طرز تهیه ساندویچ شاورما مکزیکى

مواد لازم :

 باگت یا نان ساندویچی یک نصفه نان
 ماهی سالمون بدون استخوان  ۱ عدد
 گوجه فرنگی کوچک  ۲ عدد
 خیار شور  ۱ عدد
هویج درشت رنده شده  مقداری
ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه )  مقداری

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
۱ – در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .

دستور تهیه پیراشکی امپانادا ساده و خوشمزه

۲ – هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.

ارزش غذایی در هر وعده :
۴ گرم چربی اشباع نشده
۵۷۵ کیلو کالری بیامجی
۲۵ گرم چربی اشباع شده
۴ گرم فیبر
۱۲ گرم شکر
۱۳ گرم پروتئین
۱۰۹۴ میلی گرم سدیم
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری

آموزش درست کردن ساندویچ سالاد تخم مرغ

منبع : seemorgh.com

طرز تهیه کراکر پنیر چدار

رنگ آمیزی کیک با استفاده رنگ پودری

رنگ آمیزی کیک با استفاده از باترکریم و رنگ های خوراکی

طرز تهیه پیتزا پای

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

Teaching Potato Donuts4 300x226 1

آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی

آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی مجله سر گرمی اسکیمو: با سیب زمینی صدها غذای ...