خانه / آشپزي / انواع سوپ و آش / طرز تهیه آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان )

طرز تهیه آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان )

آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان )

طرز تهیه آش سه نگه سیر, نحوه درست کردن آش سه نگه سیر

مواد لازم برای  ۴ الی ۵ نفر :

 گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان ۳۰۰ الی ۴۰۰  گرم
 برنج نصف پیمانه
 عدس ۱ پیمانه
 کشک پاستوریزه  ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر ۳ لیوان)
 زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
 سینه مرغ برای کوفته ریزه
 پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم
 نعناع داغ برای تزئین
طرز تهیه آش بادمجان آش سنتی کرمانشاه

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن،  رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ،  در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

طرز تهیه سوپ پیاز

در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

طرز تهیه آبگوشت گوجه سبز

آش گوجه سبز

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه سوپ سرد مرغ با آلبالو

تفاوت این سوپ با سوپ های دیگر به خاطر سرد بودن آن و سس آلبالویی است که این سوپ دارد