طرز تهیه آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان )
فهرست مطالب۰.۱ آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان )۱ طرز تهیه آبگوشت گوجه سبز۲ آش گوجه سبز آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان ) مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر : گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم برنج نصف پیمانه عدس ۱ پیمانه کشک پاستوریزه
آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان )
گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان | ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم |
برنج | نصف پیمانه |
عدس | ۱ پیمانه |
کشک پاستوریزه | ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر ۳ لیوان) |
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز | به میزان لازم |
سینه مرغ | برای کوفته ریزه |
پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن | به مقدار لازم |
نعناع داغ | برای تزئین |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .
که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .
در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .
منبع : ashpazierangin.blogfa.com
طرز تهیه آبگوشت گوجه سبز
آش گوجه سبز
برچسب ها :پخت آش های محلی ، پخت انواع آش ، پخت غذاهای محلی ، سایت آشپزی ، طرز تهیه آش برنج ، طرز تهیه آش سه نگه سیر ، طرز تهیه آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان ) ، مواد لازم برای آش سه نگه سیر ، نحوه درست کردن آش سه نگه سیر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰