خانه / آشپزي / آموزش انواع غذا / طرز تهیه چامین مرغ و نودل

طرز تهیه چامین مرغ و نودل

طرز تهیه چامین مرغ و نودل

 

چامین مرغ و نودل, پخت چامین مرغ و نودل

آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه چامین مرغ و نودل برای ۳ نفر :

 سینه مرغ  ۱ عدد
 نودل ۲ بسته
 جوانه ماش ۲ پیمانه
 سس سویا  ۱/۲ پیمانه
 هویج خلال کبریتی  ۲۵۰ گرم
کرفس خلال کبریتی  ۲۵۰ گرم
کنجد ۲ قاشق غذا خوری
 پیاز  ۱۰۰ گرم
 زنجبیل به میزان لازم
شکر به میزان لازم
نمک ، فلفل و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه شام سبک تابستانی

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه چامین مرغ و نودل :
ابتدا پیاز را خرد ریز کرده و تفت میدهیم .سینه مرغ را برشهای ۴ سانت داده و به پیاز اضافه میکنیم. نمک و فلفل سفید و زنجبیل میزنیم. ۵ دقیقه تفت میدهیم و با کمی آب مرغ و یا قرص مرغ می پزیم.

مواد را به ظرف دیگری منتقل میکنیم .در همان تابه کرفس را ریخته و با ۱ لیوان آب میپزیم .حالا هویج را میریزیم. بعد از پخت هویج جوانه ها را اضافه میکنیم.

میتوان بر ای خوشمزه تر شدن گردو هم به میزان ۲ قاشق غذاخوری بریزیم .حالا مرغ را به این ماهی تابه منتقل میکنیم و سس سویا را اضافه میکنیم . ۱ قاشق غذاخوری سر خالی شکر ریخته و ۱ قاشق چایخوری دارچین می ریزیم .

طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی

میگذاریم که همه با هم بپزند و به روغن بیفتد و در این مرحله است که کنجد را اضافه میکنیم . نودل را در آب پخته و آبکش می کنیم و در ظرفی با کمی زعفران و کره و روغن تفت می دهیم . نودل را با جعفری تزیین کرده و در ظرف جدا گانه سرو میکنیم .

چامین مرغ و نودل را میتوان با برنج شفته هم سرو کرد ولی اصل آن با نودل میباشد .

منبع : beryooni.com

 

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان)

طرز تهیه رزت ژامبون
به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

یکی از پرطرفدارترین پیش غذاها در تمام دنیا سیب زمینی تنوری است. سیب زمینی تنوری را می‌توان با انواع سس و دیپ‌ها سرو کرد. در این مطلب با طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر آشنا می‌شوید.