طرز تهیه خورش واویشکا ( غذایی گیلانی )
![طرز تهیه خورش واویشکا ( غذایی گیلانی ) طرز تهیه خورش واویشکا ( غذایی گیلانی )](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2240.jpg)
فهرست مطالب۰.۱ طرز تهیه خورش واویشکا ( غذایی گیلانی )۱ طرز تهیه ی نخودپلو با کشمش پلویی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر) طرز تهیه خورش واویشکا ( غذایی گیلانی ) آماده سازی : ۱۵ دقیقه پخت : ۶۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای ۴ نفر : سیر ۲ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد
فهرست مطالب
طرز تهیه خورش واویشکا ( غذایی گیلانی )
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای ۴ نفر :
سیر | ۲ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی خرد شده | ۳ عدد |
آب | ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
گرد غوره | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه واویشکا :
ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.
بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.
منبع : beryooni.com
طرز تهیه ی نخودپلو با کشمش پلویی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر)
برچسب ها :پخت غذاهای گیلانی ، سایت آشپزی ، طرز پخت واویشکا ، طرز تهیه خورش واویشکا ، طرز تهیه غذاهای شمالی ، طرز تهیه غذاهای محلی ، طرز تهیه واویشکا ، مواد لازم برای پخت واویشکا ، نحوه پخت واویشکا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰