کد خبر : 33394
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 خرداد 1395 - 0:22
38 بازدید بازدید

آش گوجه سبز

آش گوجه سبز

فهرست مطالب۰.۱ آش گوجه سبز۱ طرز تهیه خورشت آلوچه یا هَلی قورو آش گوجه سبز   مواد لازم :  گوجه سبز ۷۵۰ گرم  گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم  سبزی آش یک کیلوگرم  بلغور گندم ۲ پیمانه  لوبیا قرمز یک پیمانه  عدس  یک پیمانه نعنا خشک  ۳ قاشق سوپ‌خوری پیاز نیم کیلوگرم نمک و فلفل  به

آش گوجه سبز

 

طرز تهیه آش گوجه سبز, نحوه پخت آش گوجه سبز

مواد لازم :

 گوجه سبز ۷۵۰ گرم
 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
 سبزی آش یک کیلوگرم
 بلغور گندم ۲ پیمانه
 لوبیا قرمز یک پیمانه
 عدس  یک پیمانه
نعنا خشک  ۳ قاشق سوپ‌خوری
پیاز نیم کیلوگرم
نمک و فلفل  به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم

مجله سر گرمی اسکیمو:
روش تهیه :
۱٫ لوبیا قرمز را در یک کاسه آب به مدت ۲۴ساعت خیس کنید. بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یک‌ساعت خیس کنید.

۲٫ یکی از پیازها را پوست بکنید و پس از خرد کردن، در تابه‌ای حاوی مقداری روغن داغ شده، بریزید تا نیمه‌سرخ شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید. اضافه کردن کمی نمک و فلفل به گوشت را نیز فراموش نکنید. در تابه را بگذارید تا گوشت همزمان با سرخ شدن بپزد. در این فاصله زمانی، بقیه پیازها را پوست کنده  به صورت خلالی خرد کنید.

طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت

۳٫ یک قابلمه بزرگ مخصوص آش آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید. پیازهای خلالی‌شده را داخل روغن سرخ کنید و بعد یک قاشق از نعنای خشک را نیز در روغن تفت دهید؛ البته پیش از آن، کمی از پیاز داغ را برای تزیین روی آش بردارید. حالا لوبیا را همراه دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید نیم‌پز شود. پس از آن، عدس و بلغور را اضافه و  صبر کنید تا این حبوبات هم نیم‌پز شوند.

۴٫ در فاصله زمانی لازم برای پخت حبوبات، سبزی را پاک کنید و پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید. بعد از اینکه همه حبوبات نیم‌پز شدند، سبزی را  همراه دو لیوان آب جوشیده به غذا اضافه کنید.

آموزش سوپ غلات ویژه افطار ماه رمضان /آموزش آشپزی

۵٫ گوجه سبزها را شسته و چوب آنها را جدا کنید. بعد از اینکه سبزی پخته شد، گوجه‌ها را  همراه گوشت چرخ‌کرده سرخ شده به آش اضافه کنید. در این مرحله، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد.

۶٫ در پایان در تابه کوچکی مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس ۲ قاشق باقیمانده نعنا خشک را در آن تفت دهید. حالا روی آش را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

طرز تهیه آش ترش

 

منبع : bartarinha.ir

طرز تهیه خورشت آلوچه یا هَلی قورو

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn