خانه / آشپزي / آموزش انواع غذا / طرز تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه ته چین قارچ

نحوه پخت ته چین قارچ, طرز پخت ته چین قارچ

مواد لازم :

 برنج ۴ پیمانه
 ماست  یک لیوان
 زعفران  یک قاشق چای‌خوری
زرشک یک قاشق غذاخوری
 مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز  یک عدد
 قارچ ۱۰۰ گرم
 زرده تخم مرغ  ۳ عدد
 شکر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
برنج آب کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.

خوراک گوشت و جو

منبع : چهاردیواری جام جم

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو

خوراک میگو و قارچ (هندی)

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

یکی از پرطرفدارترین پیش غذاها در تمام دنیا سیب زمینی تنوری است. سیب زمینی تنوری را می‌توان با انواع سس و دیپ‌ها سرو کرد. در این مطلب با طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر آشنا می‌شوید.