طرز تهیه قیمه نثار
![طرز تهیه قیمه نثار طرز تهیه قیمه نثار](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2276.jpg)
فهرست مطالب۰.۱ طرز تهیه قیمه نثار۱ طرز تهیه شور ماهی پلو طرز تهیه قیمه نثار مواد لازم : گوشت قیمه شده ۲۰۰ گرم خلال بادام یک سوم لیوان زرشک یک سوم لیوان برنج ۲ پیمانه پلو پز خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به میزان لازم گلاب ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه قیمه نثار
مواد لازم :
گوشت قیمه شده | ۲۰۰ گرم |
خلال بادام | یک سوم لیوان |
زرشک | یک سوم لیوان |
برنج | ۲ پیمانه پلو پز |
خلال پسته | ۳ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
گلاب | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز درشت | ۱ عدد |
نمک و زرچوبه و فلفل | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
عرق دارچین یا هل | ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری |
روغن حیوان در صورت لازم | به میزان دلخواه |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.
خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود .
زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .
برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .
برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .
منبع : ashpazierangin.net
طرز تهیه شور ماهی پلو
برچسب ها :سایت آشپزی ، طرز پخت قیمه نثار ، طرز تهیه پلو قیمه نثار ، طرز تهیه خورش قیمه نثار ، طرز تهیه قیمه ، طرز تهیه قیمه نذری ، قیمه نثار ، مواد لازم برای قیمه نثار ، نحوه پخت قیمه نثار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰