خانه / آشپزي / آموزش انواع سس / طرز تهیه سس خردل

طرز تهیه سس خردل

طرز تهیه سس خردل


درست کردن سس خردل, مواد لازم برای سس خردل

مواد لازم برای یک پیمانه :

 آبلیمو ۱/۴پیمانه
 پودر خردل دو قاشق سوپخوری
 خامه چهار قاشق سوپخوری
 نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه  نصف قاشق چایخوری

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته می‌توان نگه داشت.

منبع : خانواده سبز

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس ورستر شایر

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

11803454 652

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی محبوب‌ترین و پرکاربردترین انواع سس است. طرز تهیه سس کچاپ خانگی آسان و طعم آن حتی از سس‌های صنعتی نیز بهتر است.