کد خبر : 33359
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 خرداد 1395 - 23:59
166 بازدید بازدید

طرز تهیه بستنی طالبی

طرز تهیه بستنی طالبی

فهرست مطالب۰.۱ طرز تهیه بستنی طالبی۱ طرز تهیه بستنی سوربه نوعی بستنی توت فرنگی طرز تهیه بستنی طالبی     مجله سر گرمی اسکیمو: مواد لازم:  طالبی خردشده  ۲۰۰ گرم  شکر ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)  تخم مرغ  ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)  نمک  ۴/۱ قاشق چایخوری  وانیل شکری ۴/۱ قاشق چایخوری  ماءالشعیر (بدون طعم)

طرز تهیه بستنی طالبی

بستنی طالبی,درست کردن بستنی طالبی

مجله سر گرمی اسکیمو:
مواد لازم:

 طالبی خردشده  ۲۰۰ گرم
 شکر ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
 تخم مرغ  ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
 نمک  ۴/۱ قاشق چایخوری
 وانیل شکری ۴/۱ قاشق چایخوری
 ماءالشعیر (بدون طعم) ۱ پیمانه (۱۶۰ میلی لیتر)
خامه شیرین ۲ پیمانه (۴۰۰ گرم)

روش تهیه:
طالبی را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند. بقیه شکر، نمک و وانیل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود. درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود. خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد مخلوط طالبی کاملاً سرد شده را به مواد بالا بیفزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود. مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از دو تا سه ساعت بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار دهید. این عمل را سه بار (هر دو تا سه ساعت یک بار) انجام دهید. پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.

درست کردن کیک آلو و هلو وارونه کیک میوه ای برای دسر

نکته:
می توان به جای طالبی از میوه های دیگر نیز استفاده کرد.
در صورتی که میوه مورد استفاده تان شیرین است، دو قاشق سوپخوری از مقدار شکر کم کنید. چون اگر مقدار شکر زیاد باشد، عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نمی شود.
دقت کنید زمانی که بستنی در فریزر است یخ نزند، بلکه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.

جایگزین:
می توانید برای درست کردن بستنی از دستگـاه بستنی سـاز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.

 فرنی سیب و گردو

پیشنهاد:
می توانید برای سرو بستنی مقداری طالبی خردشده در بستنی خوری ریخته سپس دو تا سه اسکوپ بستنی را روی آن قرار دهید و با برش های طالبی تزئین کنید.

 

منبع : ashpazonline.com

طرز تهیه بستنی سوربه نوعی بستنی توت فرنگی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn