کد خبر : 33106
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 - 21:04
46 بازدید بازدید

هلی کتنی،اصل مازندران

هلی کتنی،اصل مازندران

هلی کتنی و خواص هلی (آلوچه یا گوجه سبز کوبیده)

هلی کتنی،اصل مازندران alipour	آموزش انواع دسر٬ غذا های محلی ایران	آلوچه٬ چلچله٬ خواص٬ گوجه سبز٬ گوجه سبز کوبیده٬ مازندران٬ مجله٬ هلی٬ هَلی کتنی٬ هلی کتنی و خواص هلی (آلوچه یا گوجه سبز کوبیده)

مجله سر گرمی اسکیمو:

درختان  آلوچه (گوجه سبز – هلی به محلی ) پایان زمستان و آغاز بهار را فریاد می زند . به هر سو که بنگری ، هر جا که درختی و بوته ای از خاک برآمده ، تک درختان آلوچه همچون عروسان ، با جامه ای سفید از شکوفه خودنمایی می کند . حال که اردیبهشت است و زمان نوبرانه های بهاری ، باز آلوچه های سبز همه را وسوسه می کند . محلی ها به آن می گویند هَلی ، ترش است و رسیده ی سرخ و طلایی اش ، شیرین .

موس شکلاتی دسری خوشمزه بسیار ساده و خیلی سریع

مواد لازم:

آلوچه سبزوترش یا گوجه سبز
رب آلوچه یا لواشک آلوچه
اوجی و نعنا و سرسم
گلپر و نمک و کمی زنجبیل

 

 

مازندرانی ها در درجه اول آلوچه سبزوترش را می کوبند ،سپس آلوچه ها را روی تخته یا داخل قابلمه باید چیز سنگین یا سنگ یا گوشتکوب نیم کوب میکنیم بعد سبزی اوجی و نعنا وسرسم و گلپرونمک وکمی زنجبیل را اضافه میکنیم ومیکوبیم تا به خورد هم بروند (مراقب باشید تاهسته ها نشکند) که به آن هَلی کتنی می گویند.

 

پخت حلوا و فوت و فن های انواع حلوا

هلی کتنی،اصل مازندران

 

هلی کتنی،اصل مازندران

 

در صورت تمایل می توان کمی دلال ماست مازندرانی اضافه کرد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn