طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ
![طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2321.jpg)
فهرست مطالب۰.۱ طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ۱ طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی به روش جدید طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ مواد لازم برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سوسیس یا ژامبون ۱۰۰ گرم سیر ۴ حبه سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری ۱۰۰ گرم پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم گوجه
طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر :
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
سوسیس یا ژامبون | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۴ حبه |
سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری | ۱۰۰ گرم |
پنیر صبحانه | ۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
لازانیا یک بسته | ۵۰۰ گرمی |
پیاز کوچک | یک عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
کره و روغن | به میزان لازم |
سس سفید | یک لیوان |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.
گوشت را اضافه کرده و گوجهها را فیله کرده و خرد کنید.
ژامبونها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
تخممرغها را آب پز کرده و حلقهای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.
بعد ورقههای تخممرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
سبزیهای خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
بعد یک لایه دیگر ورقههای لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.
سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.
منبع : چهاردیواری جام جم
طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی به روش جدید
برچسب ها :پخت لازانیا با تخم مرغ ، سایت آشپزی ، طرز پخت لازانیا با تخم مرغ ، طرز تهیه انواع لازانیا ، طرز تهیه لازانیا ، طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ ، مواد لازم برای لازانیا با تخم مرغ ، نحوه پخت انواع لازانیا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰