طرز تهیه شنیسل روسی
![طرز تهیه شنیسل روسی طرز تهیه شنیسل روسی](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2375.jpg)
فهرست مطالب۰.۱ طرز تهیه شنیسل روسی۱ مرغ شکم پر طرز تهیه شنیسل روسی آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۳۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای ۸ نفر : سینه مرغ متصل به کتف ۲ عدد پنیر پیتزا ورقه ای ۴ عدد کره گیاهی ۲۵ گرم گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذا
فهرست مطالب
طرز تهیه شنیسل روسی
آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای ۸ نفر :
سینه مرغ متصل به کتف | ۲ عدد |
پنیر پیتزا ورقه ای | ۴ عدد |
کره گیاهی | ۲۵ گرم |
گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاری و آرد زعفرانی | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
خامه | ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه شنیسل روسی :
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.
سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.
و روی میز کار قرار داده و وسط ان ۲ پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.
آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.
سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای ۵ دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .
منبع : beryooni.com
مرغ شکم پر
برچسب ها :سایت آشپزی ، طرز تهیه غذاهای فرنگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰