خانه / آشپزي / انواع سوپ و آش / طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک

 

سوپ سیب زمینی و جو پرک,نحوه پخت سوپ سیب زمینی و جو پرک

آماده سازی : ۲۵ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه

مواد لازم جهت برای ۶ نفر :

عصاره گوشت ۳ عدد
 آب ۲ لیتر
سیب زمینی مکعبی خرد شده  ۵۰۰ گرم
جو پرک ۱۰۰ گرم
 کره ۲ قاشق غذا خوری
 پنیر پارمزان ۴ قاشق غذا خوری
 جعفری خرد شده  ۴ قاشق غذا خوری

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش ۱۰ دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در ۶ کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.

 

طرز تهیه آش شلغم

منبع : beryooni.com

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه سوپ چیزبرگر آمریکایی

  طرز تهیه سوپ چیزبرگر آمریکایی   آماده سازی و پخت : ۴۵ دقیقه مواد ...