طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک
![طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2384.jpg)
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک آماده سازی : ۲۵ دقیقه پخت : ۶۰ دقیقه مواد لازم جهت برای ۶ نفر : عصاره گوشت ۳ عدد آب ۲ لیتر سیب زمینی مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم جو پرک ۱۰۰ گرم کره ۲ قاشق غذا خوری پنیر پارمزان ۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک
آماده سازی : ۲۵ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم جهت برای ۶ نفر :
عصاره گوشت | ۳ عدد |
آب | ۲ لیتر |
سیب زمینی مکعبی خرد شده | ۵۰۰ گرم |
جو پرک | ۱۰۰ گرم |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر پارمزان | ۴ قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | ۴ قاشق غذا خوری |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش ۱۰ دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در ۶ کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.
منبع : beryooni.com
برچسب ها :پخت سوپ با جو پرک ، سایت آشپزی ، سوپ سیب زمینی و جو پرک ، طرز پخت انواع سوپ ، طرز پخت سوپ سیب زمینی و جو پرک ، طرز تهیه سوپ سیب زمینی ، طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک ، مواد لازم برای سوپ سیب زمینی و جو پرک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰