کد خبر : 33019
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 - 11:42
34 بازدید بازدید

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک

  طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک   آماده سازی : ۲۵ دقیقه پخت : ۶۰ دقیقه مواد لازم جهت برای ۶ نفر : عصاره گوشت ۳ عدد  آب ۲ لیتر سیب زمینی مکعبی خرد شده  ۵۰۰ گرم جو پرک ۱۰۰ گرم  کره ۲ قاشق غذا خوری  پنیر پارمزان ۴ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک

 

سوپ سیب زمینی و جو پرک,نحوه پخت سوپ سیب زمینی و جو پرک

آماده سازی : ۲۵ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه

مواد لازم جهت برای ۶ نفر :

عصاره گوشت ۳ عدد
 آب ۲ لیتر
سیب زمینی مکعبی خرد شده  ۵۰۰ گرم
جو پرک ۱۰۰ گرم
 کره ۲ قاشق غذا خوری
 پنیر پارمزان ۴ قاشق غذا خوری
 جعفری خرد شده  ۴ قاشق غذا خوری

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش ۱۰ دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در ۶ کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.

 

طرز تهیه آش ماست شیرازی برای افطار

منبع : beryooni.com

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn