کد خبر : 32994
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 - 11:34
263 بازدید بازدید

طرز تهیه ژله بستنی

طرز تهیه ژله بستنی

طرز تهیه ژله بستنی آماده سازی : ۳۰ دقیقه پخت : ۰ دقیقه   مواد لازم برای ۲۰ نفر :  بیسکویت پتی بور  ۱ بسته  ژله  ۴ بسته  بستنی وانیلی  ۱ بسته  شیر ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه ۱/۴ پیمانه  وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری  آب جوش برای حل کردن پودر ژله به میزان لازم مجله

طرز تهیه ژله بستنی


نحوه درست کردن ژله بستنی, آموزش تهیه ژله بستنی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۰ دقیقه

 

مواد لازم برای ۲۰ نفر :

 بیسکویت پتی بور  ۱ بسته
 ژله  ۴ بسته
 بستنی وانیلی  ۱ بسته
 شیر ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱/۴ پیمانه
 وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
 آب جوش برای حل کردن پودر ژله به میزان لازم

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
ابتدا شیر و خامه و پودر قند و وانیل را محلوط کنید و بستنی را هم از فریزر بیرون گذاشته تا کمی نرم شده که راحت بتوانید با ژله آن را مخلوط کنید.
یک بسته از ژله ها را با یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را روی بخار آبجوش کتری قرار دهید تا کاملا ژله حل شود و بعد یک لیوان از بستنی نرم شده را با ژله مخلوط کنید و به هم بزنید تا یکنواخت شود .
یک ظرف مناسب انتخاب کنید و بیسکویت ها را در مخلوط شیر مرطوب کرده و کف ظرف را با بیسکویت ها بپوشانید و به آرامی مخلوط ژله و بستنی را روی بیسکویت ها ریخته و به آرامی در بخچال قرار بدهید تا ببندد . و بعد یک بسته دیگر از پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب که حل شد یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید تا خنک شده و به غلظت سفیده تخم مرغ که رسید و آن ژله قبلی هم بست این ژله را روی قبلی به آرامی اضافه کنید و بگذارید تا ببندد و ردیف بعدی را آماده کنید یعنی ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان بستنی به آن افزوده و به روی ژله قبلی که بسته شده اضافه کنید و بگذارید تا خودش را بگیرد حالا اگر دوست داشتید سیب یا هر میوه ای را که خواستید روی این لایه بچینید و یک بسته دیگر ژله را در آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و کاملا خنک که شد مقداری روی میوه بریزید و بگذارید در یخچال تا ببندد اگر همه ژله را بریزید میوه ها بالا آمده ولی کم کم که اضافه کنید بصورت شناور قرار می گیرد و بعد بقیه را اضافه کنید و بعد از آماده شدن ، من با خامه شیرین شده آن را تزئین کردم و از پاستیل استفاده کردم ظرف من بزرگ بود و من این مقدار را برای ۲۰ نفر درست کردم شما میتوانید از ظرف کوچکتر و مقدار کمتری استفاده کنید و من از ۶ بسته پودر ژله استفاده کردم که پودر ژله انگور ، طالبی و موز بود .

منبع : beryooni.com

دسر افطار | طرز تهیه 4 دسر خوشمزه برای وعده افطاری ماه رمضان

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn