خانه / آشپزي / انواع کوفته ، كوكو و كتلت / طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی )
این غذا ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است

طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی )

 

طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی )



هلو کباب,کوفته کرمانشاهی

 

این غذا ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است .
مواد لازم :

 گوشت بدون چربی  ۴۰۰ گرم
 لپه  ۱ پیمانه
 سیب زمینی نیم پز  ۲ عدد
 تخم مرغ ۲ عدد
 نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین  به میزان لازم
روغن  برای سرخ کردن
 گردو و کشمش و پیاز سرخ شده  برای داخل هلو کباب به میزان لازم
 آبلیمو  ۱ لیوان
 شکر  ۵ /۰ لیوان
آب ۱ لیوان
کراکت برنج ، سیب زمینی، مرغ

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

طرز تهیه شامی بابلی ( مازندران )

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .

 

هلو کباب,کوفته کرمانشاهی

 

منبع : ashpazierangin.net

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

1440702472 talab org

نحوه تهیه کوکو سیب زمینی با برنج

فهرست مطالب۱ نحوه تهیه کوکو سیب زمینی با برنج۱.۱ مواد لازم کوکو سیب زمینی با ...