طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی )
![طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی ) طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی )](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2395.jpg)
این غذا ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است
طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی )
این غذا ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است .
مواد لازم :
گوشت بدون چربی | ۴۰۰ گرم |
لپه | ۱ پیمانه |
سیب زمینی نیم پز | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین | به میزان لازم |
روغن | برای سرخ کردن |
گردو و کشمش و پیاز سرخ شده | برای داخل هلو کباب به میزان لازم |
آبلیمو | ۱ لیوان |
شکر | ۵ /۰ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.
چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .
منبع : ashpazierangin.net
برچسب ها :سایت آشپزی ، طرز پخت هلو كباب ، طرز تهیه انواع کوفته ، طرز تهیه کوفته تبریزی ، طرز تهیه کوفته کرمانشاهی ، طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ) ، کوفته کرمانشاهی ، مواد لازم برای کوفته ، مواد لازم برای هلو كباب ، هلو كباب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰