کد خبر : 32790
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 خرداد 1395 - 10:09
30 بازدید بازدید

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر   مواد لازم برای ۸-۶ نفر :  مرغ  ۱ عدد ( دو کیلویی )  سبزی خرد شده  یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون ) مغز گردوی چرخ شده  یک فنجان  آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان  پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری  زعفران ساییده  نصف قاشق چایخوری  زرشک

مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پُر,نحوه پخت مرغ شکم پُر

مواد لازم برای ۸-۶ نفر :

 مرغ  ۱ عدد ( دو کیلویی )
 سبزی خرد شده  یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده  یک فنجان
 آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
 پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
 زعفران ساییده  نصف قاشق چایخوری
 زرشک  ۲ قاشق سوپخوری
 شکر  یک قاشق سوپخوری
 آب لیمو یا آب نارنج  ۳-۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه:
مرغ  را با آب لیمو  یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی

 

مخلوط را در شکم مرغ  جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ  را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ  را داشته باشد، با ۳ قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. ۳-۲ فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ  پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

 

منبع : tebyan.net

آموزش درست کردن کشک بادمجان

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn