خانه / آشپزي / اموزش غذا های دریایی / قزل آلا شکم پر ژاپنی

قزل آلا شکم پر ژاپنی

قزل آلا شکم پر ژاپنی


قزل آلا شکم پر ژاپنی, ماهی شکم پر ژاپنی

مواد لازم برای ۴ نفر :

 قزل آلا یا ماهیان مشابه ۱ کیلو
ادویه ۱ قاشق چایخوری
 سیب متوسط پخته و قطعه شده  ۱ عدد
 پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان
 لیمو شیرین ۴ قطعه
 کره یا مارگارین ذوب شده  نصف فنجان

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

 

طرز تهیه سالمون سوخاری با پونه کوهی

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه میگو پلو و سبزیجات یک ناهار دریایی خوشمزه

در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.