کد خبر : 32787
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 خرداد 1395 - 10:06
29 بازدید بازدید

قزل آلا شکم پر ژاپنی

قزل آلا شکم پر ژاپنی

قزل آلا شکم پر ژاپنی مواد لازم برای ۴ نفر :  قزل آلا یا ماهیان مشابه ۱ کیلو ادویه ۱ قاشق چایخوری  سیب متوسط پخته و قطعه شده  ۱ عدد  پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان  لیمو شیرین ۴ قطعه  کره یا مارگارین ذوب شده  نصف فنجان مجله سر گرمی اسکیمو: طرز تهیه : منقل

قزل آلا شکم پر ژاپنی


قزل آلا شکم پر ژاپنی, ماهی شکم پر ژاپنی

مواد لازم برای ۴ نفر :

 قزل آلا یا ماهیان مشابه ۱ کیلو
ادویه ۱ قاشق چایخوری
 سیب متوسط پخته و قطعه شده  ۱ عدد
 پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان
 لیمو شیرین ۴ قطعه
 کره یا مارگارین ذوب شده  نصف فنجان

مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

 

 پاستای میگوی تند و آتشین

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn