قزل آلا شکم پر ژاپنی
![قزل آلا شکم پر ژاپنی قزل آلا شکم پر ژاپنی](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2426.jpg)
قزل آلا شکم پر ژاپنی مواد لازم برای ۴ نفر : قزل آلا یا ماهیان مشابه ۱ کیلو ادویه ۱ قاشق چایخوری سیب متوسط پخته و قطعه شده ۱ عدد پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان لیمو شیرین ۴ قطعه کره یا مارگارین ذوب شده نصف فنجان مجله سر گرمی اسکیمو: طرز تهیه : منقل
قزل آلا شکم پر ژاپنی
مواد لازم برای ۴ نفر :
قزل آلا یا ماهیان مشابه | ۱ کیلو |
ادویه | ۱ قاشق چایخوری |
سیب متوسط پخته و قطعه شده | ۱ عدد |
پیاز متوسط حلقه شده | نصف فنجان |
لیمو شیرین | ۴ قطعه |
کره یا مارگارین ذوب شده | نصف فنجان |
مجله سر گرمی اسکیمو:
طرز تهیه :
منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
برچسب ها :سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، طرز تهیه قزل آلا شکم پر ژاپنی ، طرز تهیه ماهی شکم پر کبابی ، قزل آلا شکم پر ژاپنی ، ماهی شکم پر به سبک ژاپنی ، ماهی شکم پر ژاپنی ، مجله سرگرمی اسکیمو ، مواد داخل شکم ماهی ، مواد لازم برای ماهی شکم پر ، نحوه پخت قزل آلا شکم پر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰