دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان
![دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان](https://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2449.jpg)
دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان مجله سر گرمی اسکیمو: بیشتر کشورهای مسلمان برای ماه رمضان دسرهای مخصوص به خودشان را دارتد. در این مقاله تعدادی از این دسرها را معرفی می کنیم. Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود. Katayef : این دسر در مصر و
دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان
مجله سر گرمی اسکیمو:
بیشتر کشورهای مسلمان برای ماه رمضان دسرهای مخصوص به خودشان را دارتد. در این مقاله تعدادی از این دسرها را معرفی می کنیم.
Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود.
Katayef : این دسر در مصر و شرق مدیترانه بسیار محبوب است. این دسر مانند پن کیک های کوچک سرخ شده است که با انواع کرم و پنیرها پر شده است.
Umm Ali : بافتی شبیه به نان دارد و اغلب به جای نان از این دسر استفاده می شود.
فالوده : این نوشیدن شیرین مخصوص کشور ایران است و محتویات آن شیر، وانیل، پودر گل و رشته های فرنگی مخصوص فالوده است.
Baklava : این دسر یکی از شیرینی های مخصوص کشور ترکیه است. که از ورقه های نازکی شیرینی فیلو درست شده است.
حلوای بحرینی : این دسر مشابه راحت الحلقوم است و از شکر، آرد ذرت و زعفران ساخته شده است.
Chebakia : این دسر مخصوص کشور مراکش است و کنجد یکی از اجزای اصلی آنهاست.
Basbousa : این دسر ساخته شده از آرد سمولینا و آغشته به شربت می باشد.
Luqaimat : کوفته های بسیار کوچکی شبیه به دونات هستند که در مرحله انتهایی آغشته به شربت شیرینی می شوند.
منبع : seemorgh.com
برچسب ها :تصاویری از دسرهای ماه رمضان ، دسر ماه رمضان ترکیه ، دسر ماه رمضان مصر و لبنان ، دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان ، دسرهای ماه رمضان ، دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف ، شیرینی های ماه رمضان ، معرفی دسرهای ماه رمضان ، مقوی ترین دسرهای ماه رمضان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰