کد خبر : 24639
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 - 21:42
36 بازدید بازدید

طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی برای عید نوروز

   طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی برای عید نوروز   مجله سر گرمی اسکیمو: شیرینی تَرَک شکلاتی   آرد ۱/۲ لیوان  . شکر ۱/۲ لیوان  . تخم مرغ ۱ عدد  . کره ۳۰ گرم  . پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری  . شکلات چیپسی ۵۰ گرم  . اسانس وانیل چند قطره 

طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی برای عید نوروز  طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی برای عید نوروز ,شیرینی,تَرَک,شکلاتی,طرز تهیه انواع شیرینی خشک 

 طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی برای عید نوروز

 

مجله سر گرمی اسکیمو:

شیرینی تَرَک شکلاتی

 

آرد ۱/۲ لیوان  .

شکر ۱/۲ لیوان  .

تخم مرغ ۱ عدد  .

کره ۳۰ گرم  .

پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری  .

شکلات چیپسی ۵۰ گرم  .

اسانس وانیل چند قطره  .

پودر قند مقداری

 

,شیرینی,تَرَک,شکلاتی,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

 

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، داخل کاسه ای آرد ، شکر ، پودر کاکائو ، بکینگ پودر و مقدار کمی نمک را مخلوط کنید سپس این مواد را الک کنید.

شیرینی بیسکوییتی مخصوص کریسمس

 

کره سرد و سفت را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد نمایید ، تکه های کره را به مخلوط ارد اضافه کنید و با کمک انگشتان دست مخلوط نمایید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند ، در این مرحله تخم مرغ ، اسانس وانیل و شکلات چیپسی را اضافه و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

 

,شیرینی,تَرَک,شکلاتی,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

 

تکه های کوچکی از خمیر بردارید و به شکل گرد کف دست تان حالت دهید سپس داخل پودر قند بزنید ، این توپ ها را ۱۰ دقیقه در فریزر یا یخچال قرار دهید تا سرد شوند ( بدلیل وجود کره ممکن است خمیر شیرینی در زمان تهیه شل شود که با قرار دادن در یخچال یا فریزر بافت شیرینی سفت و منسجم میشود ).

طرز تهیه شیرینی عسل دارچینی با قالب برفی

 

توپ های خمیری را با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید ، پس از پخت شیرینی ها پهن می شوند و روی شیرینی ها ترک میخورد ، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی های خوب سرد شوند.

 

نکته ها : پیشنهاد میشود به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنید ، میتوانید علاوه بر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری اضافه کنید و شیرینی شکلاتی با طعم موکا داشته باشید.

آموزش بيسکویت خرگوشي سال ۱۴۰۲

akairan

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn