کد خبر : 24609
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 - 20:03
31 بازدید بازدید

طرز تهیه شیرینی مربایی پرطرفدارترین شیرینی های خشک

طرز تهیه شیرینی مربایی پرطرفدارترین شیرینی های خشک

شیرینی مربایی,شیرینی مربایی مشهدی,شیرینی مربایی فرانسوی,طرز تهیه شیرینی مربایی,آموزش پخت شیرینی مربایی,شیرینی مربایی ساده,پخت شیرینی مربایی,شیرینی مربایی آلمانی,شیرینی خشک مربایی,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

 طرز تهیه شیرینی مربایی پرطرفدارترین شیرینی های خشک

در این بخش از سایت  طرز تهیه شیرینی مربایی را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

مجله سر گرمی اسکیمو:شیرینی مربایی یا شیرینی فرانسوی یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های خشک است که اکثر مردم آن را دوست دارند و در میهمانی ها و مجالس سرو می شود. درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می شود، می توانید هر مربایی را که دوست دارید بریزید. در ادامه به آموزش پخت این شیرینی خوشمزه می پردازیم. با ما همراه باشید.

آموزش شیرینی پزی – شیرینی خشک – طرز تهیه شیرینی مربایی

 طرز تهیه شیرینی مربایی پرطرفدارترین شیرینی های خشک  شیرینی مربایی ,طرز تهیه شیرینی مربایی ,روش تهیه شیرینی مربایی ,[categoriy]

 

 زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

طرز پخت کلوچه شکلاتی زنجبیلی

زمان پخت: ۱۰ دقیقه

تعداد: ۲۵ عدد

 مواد لازم:
کره نرم شده                           نصف پیمانه

شکر                               یک سوم پیمانه

زرده تخم مرغ                             یک عدد

وانیل                    یک سوم قاشق چای خوری

آرد                           یک و یک سوم پیمانه

مربای میوه                 ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
* ابتدا فر را روی دمای ۳۷۵ درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.

* آرد را الک کرده و کنار بگذارید.

* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

* تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

طرز تهیه بیسکویت کاج برای کریسمس

* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اگر خمیر، خیلی نرم است، روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

* درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را، قرار دهید.

* خمیر را به اندازه توپ های ۲/۵ سانتی متری تقسیم کنید و با فاصله ۶ سانتی متری از هم، درون سینی فر بچینید.

* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.

آموزش بيسکویت خرگوشي سال ۱۴۰۲

* شیرینی ها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند.

امیدواریم با تهیه این شیرینی مربایی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

نــوش جان

akairan

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn