مواد اولیه :
برای 5 نفر پودر شکر 50 گرم
سس سیب 1/4 فنجان
وانیل 1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 50 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم + ۱۰۰ گرم
کره 110 گرم + ۴۰ گرم (۱۱۰ گرم کره نرم شده)
نمک 1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
آرد 280 گرم + ۲ قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چای خوری
شیر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۲۸۰ گرم آرد، ۱ قاشق چای خوری دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
۱۱۰ گرم کره نرم شده، شکر و ۵۰ گرم شکر قهوه ای را با هم زن بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس زرده تخم مرغ، سس سیب و وانیل را اضافه کرده و بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
حالا خمیر را با دستهایتان فرم داده و به شکل یک توپ در بیاورید.
خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده و به ضخامت ۶ میلیمتر پهن کنید.
۴۰ گرم کره باقیمانده را روی حرارت بگذارید تا کاملا آب شود.
در یک کاسه کوچک، ۱ قاشق غذاخوری دارچین و ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
حالا کره ذوب شده را با فرچه آشپزی روی سطح خمیر بمالید تا کاملا آغشته شود.
سپس مخلوط دارچین و شکر قهوه ای را روی سطح خمیر پخش کرده و با کمی فشار به خورد خمیر دهید.
با استفاده از کاغذ روغنی از قسمت پهن تر، خمیر را به شکل رول در بیاورید و قسمت انتهای رول را روی سطح قرار دهید تا از هم باز نشود. سپس در پلاستیک گذاشته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
رول خنک شده را از یخچال بیرون آورده و به ضخامت ۱٫۳ سانتیمتر برش بزنید.
رول های برش خورده را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی، بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید تا رنگشان قهوه ای روشن شود.
در تصویر زیر تفاوت قبل و بعد از پخت را ببینید.
بعد از خارج کردن از فر، بگذارید به مدت ۲ دقیقه در سینی فر بماند تا خنک شود سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.
شیر و پودر شکر را مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس روی شیرینی های خنک شده بریزید.
از این شیرینی دارچینی خوشمزه لذت ببرید.
منبع:http://www.niksalehi.com/cooking/archives