کد خبر : 1335
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 دی 1393 - 18:46
24 بازدید بازدید

آموزش شیرینی رولی دارچینی بسیار زیبا و لذیذ!

آموزش شیرینی رولی دارچینی بسیار زیبا و لذیذ!

    مواد اولیه : برای  5 نفر پودر شکر 50 گرم سس سیب 1/4 فنجان وانیل 1 قاشق چای خوری زرده تخم مرغ 1 عدد شکر 50 گرم شکر قهوه ای 50 گرم + ۱۰۰ گرم کره 110 گرم + ۴۰ گرم (۱۱۰ گرم کره نرم شده) نمک 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری آرد 280 گرم + ۲ قاشق

 

 

مواد اولیه :

برای  5 نفر پودر شکر 50 گرم
سس سیب 1/4 فنجان
وانیل 1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 50 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم + ۱۰۰ گرم
کره 110 گرم + ۴۰ گرم (۱۱۰ گرم کره نرم شده)
نمک 1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
آرد 280 گرم + ۲ قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چای خوری
شیر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

 شیرینی رولی دارچینی بسیار زیبا و لذیذ! +عکس

طرز تهیه:
۲۸۰ گرم آرد، ۱ قاشق چای خوری دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذارید.

۱۱۰ گرم کره نرم شده، شکر و ۵۰ گرم شکر قهوه ای را با هم زن بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس زرده تخم مرغ، سس سیب و وانیل را اضافه کرده و بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

حالا خمیر را با دستهایتان فرم داده و به شکل یک توپ در بیاورید.

خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده و به ضخامت ۶ میلیمتر پهن کنید.

۴۰ گرم کره باقیمانده را روی حرارت بگذارید تا کاملا آب شود.

در یک کاسه کوچک، ۱ قاشق غذاخوری دارچین و ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.

حالا کره ذوب شده را با فرچه آشپزی روی سطح خمیر بمالید تا کاملا آغشته شود.

سپس مخلوط دارچین و شکر قهوه ای را روی سطح خمیر پخش کرده و با کمی فشار به خورد خمیر دهید.

با استفاده از کاغذ روغنی از قسمت پهن تر، خمیر را به شکل رول در بیاورید و قسمت انتهای رول را روی سطح قرار دهید تا از هم باز نشود. سپس در پلاستیک گذاشته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

رول خنک شده را از یخچال بیرون آورده و به ضخامت ۱٫۳ سانتیمتر برش بزنید.

رول های برش خورده را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی، بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید تا رنگشان قهوه ای روشن شود.

در تصویر زیر تفاوت قبل و بعد از پخت را ببینید.

بعد از خارج کردن از فر، بگذارید به مدت ۲ دقیقه در سینی فر بماند تا خنک شود سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.

شیر و پودر شکر را مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس روی شیرینی های خنک شده بریزید.

از این شیرینی دارچینی خوشمزه لذت ببرید.

منبع:http://www.niksalehi.com/cooking/archives

کوکی لینزر شیرینی شیرینی شب عید کشور اتریش

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn