آموزش شیرینی رولی دارچینی بسیار زیبا و لذیذ!

0 minutes, 6 seconds Read

 

 

مواد اولیه :

برای  5 نفر پودر شکر 50 گرم
سس سیب 1/4 فنجان
وانیل 1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 50 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم + ۱۰۰ گرم
کره 110 گرم + ۴۰ گرم (۱۱۰ گرم کره نرم شده)
نمک 1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
آرد 280 گرم + ۲ قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چای خوری
شیر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

 شیرینی رولی دارچینی بسیار زیبا و لذیذ! +عکس

طرز تهیه:
۲۸۰ گرم آرد، ۱ قاشق چای خوری دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذارید.

۱۱۰ گرم کره نرم شده، شکر و ۵۰ گرم شکر قهوه ای را با هم زن بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس زرده تخم مرغ، سس سیب و وانیل را اضافه کرده و بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

حالا خمیر را با دستهایتان فرم داده و به شکل یک توپ در بیاورید.

خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده و به ضخامت ۶ میلیمتر پهن کنید.

۴۰ گرم کره باقیمانده را روی حرارت بگذارید تا کاملا آب شود.

  طرز تهیه شیرینی شکوفه قند شیرینی مخصوص نوروز

در یک کاسه کوچک، ۱ قاشق غذاخوری دارچین و ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.

حالا کره ذوب شده را با فرچه آشپزی روی سطح خمیر بمالید تا کاملا آغشته شود.

سپس مخلوط دارچین و شکر قهوه ای را روی سطح خمیر پخش کرده و با کمی فشار به خورد خمیر دهید.

با استفاده از کاغذ روغنی از قسمت پهن تر، خمیر را به شکل رول در بیاورید و قسمت انتهای رول را روی سطح قرار دهید تا از هم باز نشود. سپس در پلاستیک گذاشته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

رول خنک شده را از یخچال بیرون آورده و به ضخامت ۱٫۳ سانتیمتر برش بزنید.

رول های برش خورده را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی، بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید تا رنگشان قهوه ای روشن شود.

  طرز پخت شیرینی اتابکی یا ولیعهدی | انواع شیرینی عید

در تصویر زیر تفاوت قبل و بعد از پخت را ببینید.

بعد از خارج کردن از فر، بگذارید به مدت ۲ دقیقه در سینی فر بماند تا خنک شود سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.

شیر و پودر شکر را مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس روی شیرینی های خنک شده بریزید.

از این شیرینی دارچینی خوشمزه لذت ببرید.

منبع:http://www.niksalehi.com/cooking/archives

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *