کد خبر : 1303
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 دی 1393 - 17:50
26 بازدید بازدید

طرز تهیه خمیر پیراشکی

طرز تهیه خمیر پیراشکی

  خیلی ها ازم درباره پیراشکی و خمیری که من استفاده می کنم می پرسیدن و منم فرصتی برای عکاسی از مراحل پیراشکی پزون پیدا نمی کردم تا همین چند وقت پیش خمیری که الان می گم براتون یکی از دستورات خانم منتظمی هست. از دسته خمیرهای آسون و نسبتا فوری با نتیحه مطلوب و

 

pirashki dough2 1

خیلی ها ازم درباره پیراشکی و خمیری که من استفاده می کنم می پرسیدن و منم فرصتی برای عکاسی از مراحل پیراشکی پزون پیدا نمی کردم تا همین چند وقت پیش

خمیری که الان می گم براتون یکی از دستورات خانم منتظمی هست. از دسته خمیرهای آسون و نسبتا فوری با نتیحه مطلوب و عالی. برای پیراشکی های سرخ کردنی یا توی فر مناسبه که البته من ادویه دارش کردم به دلخواه خودمون

مواد لازم:

آرد گندم نرم : ۲۵۰ گرم (من آرد سفید قنادی ریحتم) 

روغن مایع: ۵۰ گرم (تقریبا یک جهارم پیمانه میشه)

خمیر مایه: ۱ قاشق سوپخوری (۵ گرم)

شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

نمک : نصف فاشق چایخوری

شکر: ۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ: ۲ تا

فلفل و آویشن : به دلخواه

پودر سیر:‌ به دلخواه

طرز پحت:

خمیر مایه و شکر رو توی نصف استکان آب ولرم ریختم و کنار گذاشتم تا عمل بیاد و سطح آب حباب ایجاد بشه. آرد رو الک کردم و توی ظرف جادار ریختم، تخم مرغ ها، نمک، کمی فلفل و آویشن و پودر سیر و خمیرمایه عمل اومده رو هم بهش اضافه کردم

 با قاشق چوبی یا پره خمیرگیر همزن، مخلوط می کنیم …. روغن رو هم اضافه کردم تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم. مقدار آرد برای خمیرها همیشه گفتم می تونه کم و زیاد بشه…بسته به نوع آرد و آبخورشون تا اونجایی که به دست نچسبه…اگه هم کمی جسبنده بود روی سطح کارد کمی آرد بریزین و روش ورز بدین تا میزون بشه مقدار آردتون

طرز بو دادن تخمه در فر | فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان

 pirashki dough

خمیر رو خووووب ورز میدیم یا ۱۰۰ بار می کوبیم به ظرف و بعد روی خمیر رو می پوشونیم و میذاریم جای نسبتا گرم حدود نیم ساعت بمونه تا ور بیاد….یعنی تا ظرف ها رو بشورین و مایه داخل پیراشکی رو آماده کنین خمیرتون هم آماده ست. 

 pirashki dough1

این خمیر رو من خیلی ازش راضیم….پوک و نرم و خوشمزه. با خمیر پیتزایی هم که قبلا آموزش دادم و یا این خمیر که پیراشکی ماهی رو باهاش درست کردم هم که قبلا آشنا شدین.

طرز تهیه سمنوی خانگی | فوت و فن‌های پخت سمنو  

این خمیر فعلی هم عالیه و بسیور لطیف و خوشمزه….من باشم ادویه ها رو حذف نمی کنم ولی خب دستور اصلی حتی فلفل هم نداشت…دیگه خود دانین دوست حونا

منبع:http://hanichef.blogfa.com

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn