طرز تهیه خمیر پیراشکی

0 minutes, 3 seconds Read

 

خیلی ها ازم درباره پیراشکی و خمیری که من استفاده می کنم می پرسیدن و منم فرصتی برای عکاسی از مراحل پیراشکی پزون پیدا نمی کردم تا همین چند وقت پیش

خمیری که الان می گم براتون یکی از دستورات خانم منتظمی هست. از دسته خمیرهای آسون و نسبتا فوری با نتیحه مطلوب و عالی. برای پیراشکی های سرخ کردنی یا توی فر مناسبه که البته من ادویه دارش کردم به دلخواه خودمون

مواد لازم:

آرد گندم نرم : ۲۵۰ گرم (من آرد سفید قنادی ریحتم) 

روغن مایع: ۵۰ گرم (تقریبا یک جهارم پیمانه میشه)

خمیر مایه: ۱ قاشق سوپخوری (۵ گرم)

نمک : نصف فاشق چایخوری

شکر: ۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ: ۲ تا

فلفل و آویشن : به دلخواه

پودر سیر:‌ به دلخواه

طرز پحت:

خمیر مایه و شکر رو توی نصف استکان آب ولرم ریختم و کنار گذاشتم تا عمل بیاد و سطح آب حباب ایجاد بشه. آرد رو الک کردم و توی ظرف جادار ریختم، تخم مرغ ها، نمک، کمی فلفل و آویشن و پودر سیر و خمیرمایه عمل اومده رو هم بهش اضافه کردم

  شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

 با قاشق چوبی یا پره خمیرگیر همزن، مخلوط می کنیم …. روغن رو هم اضافه کردم تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم. مقدار آرد برای خمیرها همیشه گفتم می تونه کم و زیاد بشه…بسته به نوع آرد و آبخورشون تا اونجایی که به دست نچسبه…اگه هم کمی جسبنده بود روی سطح کارد کمی آرد بریزین و روش ورز بدین تا میزون بشه مقدار آردتون

 

خمیر رو خووووب ورز میدیم یا ۱۰۰ بار می کوبیم به ظرف و بعد روی خمیر رو می پوشونیم و میذاریم جای نسبتا گرم حدود نیم ساعت بمونه تا ور بیاد….یعنی تا ظرف ها رو بشورین و مایه داخل پیراشکی رو آماده کنین خمیرتون هم آماده ست. 

  طرز تهیه دونات مخصوص صبحانه

 

این خمیر رو من خیلی ازش راضیم….پوک و نرم و خوشمزه. با خمیر پیتزایی هم که قبلا آموزش دادم و یا این خمیر که پیراشکی ماهی رو باهاش درست کردم هم که قبلا آشنا شدین.

این خمیر فعلی هم عالیه و بسیور لطیف و خوشمزه….من باشم ادویه ها رو حذف نمی کنم ولی خب دستور اصلی حتی فلفل هم نداشت…دیگه خود دانین دوست حونا

منبع:http://hanichef.blogfa.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *