طرز تهیه کیک عسلی
![طرز تهیه کیک عسلی طرز تهیه کیک عسلی](https://www.skimo.ir/wp-content/themes/sarir/images/no-thumbnail2.jpg)
فهرست مطالب۱ مواد لازم :۲ طرز تهیه :۳ نکته : طرز تهیه کیک عسلی اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از کیک هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این کیک عسلی خوشمزه لذت خواهید برد. مواد لازم : ۵۰ گرم کره یک چهارم فنجان شکر ۲ تخم مرغ زده شده
فهرست مطالب
طرز تهیه کیک عسلی
اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از کیک هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این کیک عسلی خوشمزه لذت خواهید برد.
مواد لازم :
- ۵۰ گرم کره
- یک چهارم فنجان شکر
- ۲ تخم مرغ زده شده
- یک سوم فنجان عسل
- ۳ قاشق سوپخوری آرد
- ۱ قاشق سوپخوری آبلیمو
- ۲ فنجان پنیر ریکوتا (تهیه شده از شیر گوسفند)
- ۲ قاشق سوپخوری نیشکر
طرز تهیه :
* فر را روی دمای ۳۶۰درجه فارنهایت تنظیم کنید.
* کره را داخل ماهی تابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم زمانیکه کره آب شد فورا آن را از روی اجاق بر میداریم.
* بقیه مواد را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
* کل مواد را داخل ظرف سلیکونی ریخته و بمدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.
* بعد از بیرون آوردن از فر بگذارید کیک سرد شود.
نکته :
میتوانید بعد از سرد شدن کیک روی آن دارچین بریزید.
میتوانید آن را با میوه هایی مانند کیوی و توت فرنگی و یا با بستنی میل کنید.
برچسب ها :آموزش کیک عسلی ، اموزش کیک عسلی ، طرز تهیه کیک ، طرز تهیه کیک عسلی ، طرزتهیه کیک عسلی ، کیک عسلی ، نحوه پخت کیک عسلی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰