طرز تهیه کیک عسلی

0 minutes, 3 seconds Read

طرز تهیه  کیک عسلی

اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از کیک هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این کیک عسلی خوشمزه لذت خواهید برد.

 

 

مواد لازم :

  • ۵۰ گرم کره
  • یک چهارم فنجان شکر
  • ۲ تخم مرغ زده شده
  • یک سوم فنجان عسل
  • ۳ قاشق سوپخوری آرد
  • ۱ قاشق سوپخوری آبلیمو
  • ۲ فنجان پنیر ریکوتا (تهیه شده از شیر گوسفند)
  • ۲ قاشق سوپخوری نیشکر

 

 

طرز تهیه :

*  فر را روی دمای ۳۶۰درجه فارنهایت تنظیم کنید.

*  کره را داخل ماهی تابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم زمانیکه کره آب شد فورا آن را از روی اجاق بر میداریم.

  پخت کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

*  بقیه مواد را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

*  کل مواد را داخل ظرف سلیکونی ریخته و بمدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.

*  بعد از بیرون آوردن از فر بگذارید کیک سرد شود.

 

نکته :

میتوانید بعد از سرد شدن کیک روی آن دارچین بریزید.

میتوانید آن را با میوه هایی مانند کیوی و توت فرنگی و یا با بستنی میل کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *