طرز تهیه ماهى و سبزیجات در فر برای شب عید
ماهی را تمیز کرده و شسته به آن نمک و آبلیمو و ادویه زده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شود.
مجله سر گرمی اسکیمو:مواد لازم جهت تهیه ماهى و سبزیجات در فر برای ۴ نفر :
ماهی متوسط | ۳ عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | ۱ عدد |
پیاز خلال شده | ۱ عدد |
سیر خرد شده | ۵ عدد |
فلفل دلمه متوسط خلال شده | ۱ عدد |
سیب زمینی بزرگ خلال شده | ۱ عدد |
هویج متوسط رنده شده | ۱ عدد |
اسفناج خرد شده | نصف پیمانه |
آبلیمو تازه | ۲ قاشق غذا خوری |
ادویه ماهی | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
آماده سازی : ۹۰ دقیقه
پخت : ۴۵ دقیقه
طرز تهیه ماهى و سبزیجات در فر :
ماهی را تمیز کرده و شسته به آن نمک و آبلیمو و ادویه زده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شود.
بعد از آن کف یک ظرف نسوز را با کمى روغن زیتون چرب کنید و ماهى را درون ظرف قرار دهید و کمى روغن روى ماهى بمالید به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید بعد از ۲۰ دقیقه شعله بالا را هم روشن کنید تا روى ماهى پخته شود.
ماهى را که پخته شده از فر بیرون آورده و آن را در ظرف پیرکس گذاشته.
( مواد لازم براى روى ماهى )
درون ماهیتابه ۲ قاشق غذاخورى روغن زیتون ریخته پیاز و سیر و ادویه را با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایى رنگ شوند .
بعد تمام مواد را به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید تا تمام مواد مخلوط شود کمى نمک و فلفل به مواد بیفزایید آن را به مدت یک دقیقه دیگر هم بزنید. بعد ماهیتابه را از روی شعله گاز بردارید.
روى ماهى را با سیب زمینى و سبزیجات که از قبل آماده کردید تزیین کنید و دوباره به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید .
منبع : beryooni.com
برچسب ها :سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، طرز تهیه غذاهای شب عید ، طرز تهیه ماهی در فر ، طرز تهیه ماهی رژیمی ، غذاهای مخصوص شب عید ، ماهى و سبزيجات در فر ، مواد لازم برای تهیه ماهی و سبزیجات ، نحوه پخت ماهی در فر ، نحوه طبخ ماهی ، نحوه طعم دار کردن ماهی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰