کد خبر : 95520
تاریخ انتشار : جمعه 25 خرداد 1403 - 11:09
1 بازدید بازدید

دستور تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی (آمریکایی) بایک دستور ساده

دستور تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی (آمریکایی) بایک دستور ساده

ساندویچ کوفته ایتالیایی، که به آن (Meatball Sub) هم می‌گویند، یک غذای محبوب ایتالیایی-آمریکایی است که از کوفته‌های سرخ‌شده، سس گوجه‌فرنگی، پنیر و نان باگت تهیه می‌شود.

۴۸ / ۱۰۰

ساندویچ کوفته ایتالیایی

  اسکیمو: طرز تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی با یک دستور ساده را می توانید در این بخش داشته باشید. این ساندویچ با مواد گوشت چرخی و سبزی معطر تهیه می شود و یک ساندویچ متنوع است. این ساندویچ معمولاً با پنیر موزارلا یا پروولون سرو می‌شود، اما می‌توانید از پنیرهای دیگر مانند پارمسان یا گودا هم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی:

برای کوفته‌ها:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
۱/۲ پیمانه نان سوخاری
۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
۱/۴ پیمانه جعفری تازه خرد شده
۲ حبه سیر رنده شده
۱ عدد تخم‌مرغ
۱/۲ پیمانه شیر
۱ قاشق چای‌خوری نمک
۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر سیر
۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر پیاز

طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی

ساندویچ کوفته ایتالیایی

برای سس:
۱ قوطی (۴۰۰ گرمی) گوجه‌فرنگی خرد شده
۱/۲ پیمانه پیاز خرد شده
۲ حبه سیر رنده شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای‌خوری نمک
۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر آویشن

برای سرو:
۴ عدد نان باگت
۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
ریحان تازه برای تزیین

 

مراحل تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی:

تهیه کوفته‌ها:
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، نان سوخاری، پنیر پارمسان، جعفری، سیر، تخم‌مرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.
مخلوط را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
از مخلوط به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و به شکل کوفته درآورید.
کوفته‌ها را در یک تابه نچسب با روغن داغ سرخ کنید تا از همه طرف طلایی شوند.

بیسکویت فنجانی گوشتی

مراحل تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی

تهیه سس:
در یک قابلمه، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
گوجه‌فرنگی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه کنید.
سس را به جوش آورید، سپس حرارت را کم کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

سرو ساندویچ:
نان باگت‌ها را از وسط برش بزنید.
کوفته‌های سرخ‌شده را داخل نان‌ها قرار دهید.
سس گوجه‌فرنگی را روی کوفته‌ها بریزید.
پنیر موزارلا را روی سس بپاشید.
ساندویچ‌ها را با ریحان تازه تزیین کنید و بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه خمیر سمبوسه
منبع:دلگرم

۴۸ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

عکس

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn