خانه / اخبار / اخبار اجتماعی / بساط فروشگاه‌های حیوانات خانگی جمع شود
بساط فروشگاه‌های حیوانات خانگی جمع شود

بساط فروشگاه‌های حیوانات خانگی جمع شود

۸۲ / ۱۰۰

امام جمعه:  | ادارات که زیر مجوعه نظام هستند حجاب را جدی بگیرند

  محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار کرد: با مسئله بدحجابی و کم‌حجابی که منجر به کشف حجاب شده باید در سه سطح از جمله تشکل‌های پشت پرده زیرزمینی مبارزه کرد و دستگاه‌ها، ادارات و نهادهایی که کارکنانشان زیرمجموعه نظام بوده و موظف به رعایت حجاب و عفاف هستند را جدی بگیریم.

لوسی لتبی ،قاتل زنجیره ای نوزادان درانگلیس مجرم شناخته شد

محمدی لائینی تاکید کرد: یکی از سرچشمه‌ها تهیه البسه است و باید بررسی شود صدها هزار البسه ناموزون کجا تهیه می‌شوند و باید از مسئولان اصناف و صمت پاسخ بخواهید و یقه آنها را پس از بازرسی بچسبید.

 ۱۶۰ فروشگاه حیوانات خانگی

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به وجود ۱۶۰ فروشگاه حیوانات خانگی (پِت‌شاپ) در استان آن را زیبنده ندانست و خواستار برخورد با آن شد و گفت: بساط پت شاپ‌ها جمع شود.

به گزارشاسکیمو، این مسئول تاکید کرد: در کنار حجاب و عفاف، باید به بحث گرانی‌ها، تورم، کم‌کاری‌ها، اسراف‌ها نیز توجه کرد و بر مدارس به‌ویژه در حوزه غیردولتی نظارت داشته باشید.

منبع: ایسنا

صدور 4700 پروانه تولید داروهای گیاهی
به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۸۲ / ۱۰۰

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

روز بدون کیف و کتاب

روز بدون کیف و کتاب در مدرسه | توجه به مقتضیات دخترانه در کتب درسی ؛ دیگر توضیح نمی‌دهم!

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تصویب روز بی‌کیف و کتاب در شورای عالی آموزش و پرورش در حال نهایی شدن است، گفت: آتش به اختیار به مدیران مدارس گفتم یک روز در هفته و حداکثر ۲ هفته یک بار خودشان این روز را برگزار کنند.