مواد لازم :
پوست هندوانه : 500 گرم
آب آهک : به مقدار لازم
شکر : سه و نیم پیمانه ۷۰۰ گرم
آب : 2 پیمانه
هل : 15 تا ۲۰ عدد
جوهر لیمو : 1 تا یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا کنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید سپس آنها را یک شب در آب آهک قرار دهید بعد حدود ۴ الی ۵ ساعت در آب معمولی قرار دهید سپس آنها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید.شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید، صبر کنید تا شیره بجوشد سپس پوستهای هندوانه و هل را به شیره اضافه کرده و صبر کنید تا ۵ دقیقه در شیره بجوشد حال جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنید.
طرز تهیه آب آهک :
۱ پیمانه آهک را با ۱ لیتر آب مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید.