مواد اولیه :
- شیر دو پیمانه یا نیم لیتر
- آب پرتقال یک پیمانه یا لیتر
- رنده پوست پرتقال دو قاشق چایخوری
- شکر یک قاشق سوپخوری
- خامه ۲۵ گرم
-
طرز تهیه:
اگر خواستید به این
نوشیدنی
«ناگ پرتقال» نگویید، بهش «شیر پرتقال» بگویید. خوشمزه و آسان است و از همه مهمتر خوش آب و رنگ، نام جهانیاش «ناگ پرتقال» است، اما شما هر چه میخواهید این
نوشیدنی
را نامگذاری کنید.
همه مواد را در مخلوطکن میریزیم و هم میزنیم تا مایه پف کند. سپس آن را در لیوانهای مناسب ریخته و با یک حلقه پرتقال آن را تزیین میکنیم.